Cătălin Botezatu are o nouă iubire. A vorbit public despre viața lui amoroasă

Elena Avramescu 01.09.2020, 14:07
Cătălin Botezatu are o nouă iubire. A vorbit public despre viața lui amoroasă

Creatorul de modă pare că și-a găsit în sfârșit liniștea alături de cineva. De mult timp nu a mai apărut niciun zvon legat de o nouă iubire, însă lucrurile au luat o turnură diferită acum. Cătălin Botezatu a spus totul despre acest aspect al vieții sale.

Cătălin Botezatu are o nouă iubire

Odată cu trecerea anilor, Cătălin Botezatu a devenit din ce în ce mai rezervat cu privire la viața sa amoroasă și la relațiile sale. Creatorul de modă este de părere că maturizarea și conștientizarea exactă a drumului și a vieții pe care a ales-o, în mod public, l-a adus în fața unei cu totul alte perspective.

Chiar dacă a întâmpinat multe probleme de-a lungul anilor, creatorul de modă nu are deloc regrete și trăiește din plin fiecare moment. Acesta a declarat că mereu a găsit fericirea în lucrurile simple și în momentele frumoase, cu toate că toată lumea este martoră că încă din anii tinereții a avut în fața ochilor și nu numai tot felul de bijuterii luxoase sau haine de firmă la care unii doar puteau să viseze.

Cătălin Botezatu are o nouă iubire
Cătălin Botezatu, declarații despre o nouă iubire

După perioada cu Monica Hill, Cătălin Botezatu a refuzat să mai dea detalii despre viața sa personală. Însă acesta a declarat deseori că niciodată nu o sa fie singur, indiferent de ce se speculeaza.

„Aș avea regrete legate de oamenii din viața mea. Probabil ar fi un cumul de regrete. Când realizezi că se scurge viața, abia atunci realizezi și că ai mai vrea să mai faci ceva. Am făcut de toate, dar mai e loc de multe altele.

Niciodată nu am să fiu singur, dar nu-mi mai place să vorbesc despre asta, să fac din relația mea un subiect de presă. Dacă, în tinerețe, cu toții vedeam viața altfel, odată cu maturizarea am înțeles că viața personală e ceva tabu și trebuie să rămâna așa, un secret bine păstrat. Chiar și dacă e vorba despre familie, ea trebuie să fie protejată. Îmi este bine așa cum sunt acum”, a spus Cătălin Botezatu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI