Dezvăluiri din spatele camerelor de filmat, la Asia Express. Un cameraman a răbufnit. Mărturii sincere

Rădulescu Valentin / 14.06.2020, 19:13

Un cameraman din cadrul competiției Asia Express, show-ul unde Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat, a făcut mărturii uluitoare despre evenimentele de care au parte. Bărbatul povestește la ce greutăți te supune acest show care atrage curiozitatea telespectatorilor.

Dezvăluiri uluitoare din spatele camerelor de filmat la Asia Express!

Lucian, unul dintre cameramanii de la Antena 1 care a făcut parte și din ultimul sezon al competiției Asia Express, a făcut mărturii uluitoare despre viața pe care o duc aceștia pe tot parcursul emisiunii. Bărbatul a povestit că în cadrul competiției este mai ceva ca în armată. Aceștia au fost nevoiți să alerge cot la cot cu concurenții și au fost supuși unui test de condiție fizică extraordinar. Totodată, experiența trăită în Filipine și Taiwan este una din care îți dorești să faci parte măcar o dată în viață.

„E mai greu ca-n armată, dar e o poveste din care îți dorești să faci parte și pe care o trăiești la cote maxime. Asia Express a fost un test și mi-a confirmat că am o condiție fizică bună. Am alergat cot la cot cu concurenții, dar nu m-am pregătit deloc înainte de plecare, deși am colegi care s-au antrenat la sală și și-au schimbat stilul de viață, înainte de show”, a povestit Lucian pentru Vice.ro.

Dezvăluiri din spatele camerelor de filmat, la Asia Express. Un cameraman a răbufnit. Mărturii sincere
Dezvăluiri din spatele camerelor de filmat, la Asia Express. Un cameraman a răbufnit. Mărturii sincere

Unii concurenți au fost bănuiți de terorism

Potrivit mărturiilor făcute de cameraman, într-unul dintre sezoane, Jojo și Paul Ipate au fost bănuiți de terorism. Deoarece concurenții erau în fugă pentru a găsi cazare, au ajuns în Tamil Nadu, o zonă din India foarte religioasă, unde oamenii au crezut că sunt de fapt teroriști, nicidecum concurenții unui show. Totodată, cameramanul de la Antena 1 a precizat că la un moment dat devii dependent de adrenalina oferită de provocările uriașe.

„Da, au fost momente când am oprit camera, dar nu din cauza unor conflicte, ci pentru că Morodan avea nevoie la toaletă, când noi eram pe marginea unui drum. Au fost și situații mai delicate, deoarece depindea foarte mult de zona în care concurenții alegeau să caute cazare. În India, în Tamil Nadu, o zonă foarte religioasă, oamenii erau extrem de reticenți. Eu n-am avut probleme, însă Amer, colegul meu care a filmat cu Jojo și Paul, a trebuit să închidă la un moment dat camera și să plece din locul în care erau, pentru că se adunaseră destul de mulți oameni, iar pe Paul și Jojo îi bănuiau a fi teroriști

La începutul filmărilor, am avut ceva probleme cu stomacul, până s-a acomodat organismul, dar până la urmă totul a fost ok. Mâncam multe fructe, orez, conserve de ton; aveau o pâine foarte bună, naan. Impactul cu India a fost iarăși foarte puternic, pentru că mirosurile mi-au dat de furcă. Altfel, adrenalina de care aveam parte în fiecare zi nu mă lăsa nici măcar să mă gândesc la posibilitatea de a renunța. Suntem și noi într-un cursă continuă”, a mai adăugat Lucian pentru sursa citată de mai sus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI