Dezvăluiri despre noul iubit al lui Carmen Grebenișan de la Asia Express. Ce meserie are, de fapt

Redacția IMPACT 30.03.2020, 08:50
Dezvăluiri despre noul iubit al lui Carmen Grebenișan de la Asia Express. Ce meserie are, de fapt

Nici nu s-a despărțit bine de fostul iubit, că acum, concurenta de la Asia Express, Carmen Grebenișan, și-a anunțat fanii că trăiește o nouă poveste de dragoste. Despre noul iubit, spune că e un erou. Vezi de ce!

În izolare cu noul iubit

Restricțiile de circulație nu sunt nefaste pentru toată lumea. Sau, mai bine zis, depinde cu cine ești restricționat în circulație! Carmen Grebenișan se ferește de infecția de Covid la domiciliul noului ei iubit, alături de care trăiește o frumoasă poveste. Carmen a intrat în direct prin Skype la “‘Neața” cu Răzvan și Dani, unde a mai dat la o parte vălul de mister care o înconjura.

„Sunt acasă la prietenul meu”, a spus Carmen, “sunt niște noutăți în viața mea. Fostul meu prieten nu mai există, cel cu care eram împreună la Asia Express. Într-adevăr, ne-am despărțit. Acum am un nou prieten. Acesta e momentul care ne poate apropia. Sunt în carantină în București”.

Carmen Grebenișan a povestit că noul ei iubit e mai mic, de vârstă, decât ea, e încă student la Facultatea de Farmacie, că, deja, lucrează ca farmacist și că merge la job în fiecare zi. Ea îl consideră erou, în condițiile în care prietenul ei e nevoit să iasă din casă în fiecare zi și să se confrunte cu pericolul infectării.

Carmen Grebenișan este un influencer, extrem de bine cotat, urmărită de aproape o jumătate de milion de oameni pe rețelele de socializare. Are 27 de ani și, în 2014, a pus la punct un blog personal, unde a postat tot felul de povești și trucuri de frumusețe. Este pasionată de modă, călătorii și fotografii. A studiat la Cluj, împreună cu prietena ei cea mai bună, Alina Ceușan.  Este deschisă la noi provocări, așa după cum o demonstrează apariția ei la noul sezon, Asia Express.