Dezvăluiri despre cum a câștigat Simona Halep la Wimbledon. Ce rol a avut iubitul Toni Iuruc

Madlen Moraru 26.06.2020, 15:14

Succesul înregistrat de Simona Halep la Wimbledon poate fi datorat și iubitului sportivei. Toni Iuruc ar fi avut un rol foarte important, fiind dezvăluiri făcute chiar de unul dintre apropiații jucătoarei de tenis.

Dezvăluiri despre cum a câștigat Simona Halep la Wimbledon

Cel care a făcut foarte multe dezvăluiri nebănuite despre Simona Halep, în cadrul Wimbledon, a fost nimeni altul decât fostul său antrenor. Daniel Dobre a povestit că sportiva a înregistrat un succes atât de mare și datorită iubitului ei. Toni Iuruc i-a fost alături pe timpul competiției unde a avut parte de o mare reușită. Simona a marcat lovitură după lovitură și a triumfat în cadrul competiției respective.

Dezvăluiri despre cum a câștigat Simona Halep la Wimbledon. Ce rol a avut iubitul Toni Iuruc
Toni Iuruc i-a fost alături Simonei Halep și în competiția de la Wimbledon

„Trebuie să spunem clar că jocul ei a crescut mult și cel mai important la nivelurile mental și emoțional. Darren Cahill (n.r.: actualul antrenor al Simonei) a ajutat-o enorm aici. Felul său mai… australian… să îi spunem de a privi viața, mai detașat, a ajutat-o pe Simona să se maturizeze, să accepte mult mai ușor înfrângerile și perioadele mai puțin bune din an, să nu mai fie atât de negativistă”, a spus susținut fostul antrenor al Simonei Halep, potrivit prosport.ro.

Ce rol a avut iubitul ei, Toni Iuruc?

Fostul tehnician al jucătoarei din Constanța a dat cărțile pe față și a spus ce s-a întâmplat când românca a participat la Wimbledon. În cei 12 ani în care au lucrat împreună, aceasta nu a întârziat niciodată la antrenamente. În acest mod, Simona a dat dovadă de multă promptitudine și maturitate față de sportul practicat. Fostul antrenor a avut doar cuvinte de laudă pentru Toni Iuruc, despre care a spus că a avut o foarte mare influență pozitivă asupra sportivei.

“La Wimbledon, Simona a avut o atmosferă bună în echipă. Îl cunoscuse pe Toni, care o însoțea pentru prima oară la un turneu, astfel că din punct de vedere emoțional era foarte bine dispusă. A dat totul, așa cum o face de obicei, dar mult mai relaxată. Tabloul a fost dificil, însă până la urmă a fost un turneu incredibil.”, a mai spus Daniel Dobre, în cadrul unui interviu acordat de curând.