Dezvăluirea uimitoare făcută de Denise Rifai despre Klaus Iohannis. Ce dorește vedeta de la președintele României

Stan Filon 11.12.2022, 22:29
Dezvăluirea uimitoare făcută de Denise Rifai despre Klaus Iohannis. Ce dorește vedeta de la președintele României

Denise Rifai a făcut o dezvăluire uimitoare legată de președintele Klaus Iohannis! Îndrăgita prezentatoare de televiziune a fost de data aceasta ea invitată recent într-un podcast, unde a fost nevoită să răspundă la 40 de întrebări.

Dezvăluirea uimitoare făcută de Denise Rifai despre Klaus Iohannis

Gazda emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” a fost invitată recent la un podcast, unde a fost nevoită să răspundă ea, de data aceasta, la 40 de întrebări. Denise Rifai a vorbit și despre cel mai important invitat pe care ar vrea să îl aibă în emisiunea sa. Este vorba despre președintele Klaus Iohannis.

Vedeta de televiziune a recunoscut că i-a adresat o invitație președintelui României, pentru a participa la emisiunea ei, însă se pare că nu a primit niciun răspuns. Acum se întreabă dacă invitația ei a ajuns sau nu la șeful statului.

Dezvaluirea uimitoare facuta de Denise Rifai despre Klaus Iohannis
Dezvaluirea uimitoare facuta de Denise Rifai despre Klaus Iohannis

„Cred că ar fi cazul ca președintele Iohannis să iasă la interviuri”

„Pe președintele Iohannis, pentru că a refuzat și pentru că nu… Eu nu mă prind la președinte dacă chiar nu a ajuns invitația mea la el. În statul român, că mie îmi place foarte mult politica și aici este zona mea de expertiză, sunt foarte multe straturi. Știi vorba aia, că până ajungi la Dumnezeu te mănâncă sfinții? Eu nu știu dacă la președintele Iohannis a ajuns vreodată invitația mea la 40 de întrebări cu acest temei real.

Noi l-am votat, este președintele românilor, vrem să îl cunoaștem. Este o emisiune portret, cu foarte multă bază politică. Adică nu am trata doar chestiuni ce țin de viața personală a domniei sale. Tratăm chestiunile pe care le-a făcut pentru statul român. Ne este președinte de un deceniu. Cred că ar fi cazul ca președintele Iohannis să iasă la interviuri.

Întotdeauna. (n.r. dacă ar fi interesată de un interviu cu el și după ce își termină mandatul) Pentru că este un om care a avut cheile statului român și secretele statului român timp de zece ani”, a mărturisit Denise Rifai, în podcastul Altceva cu Adrian Artene.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...