Denise Rifai recunoaște că s-a îndrăgostit pe stradă. E vorba de un bărbat celebru: „Nu glumesc”

Stan Filon 10.12.2022, 20:06

Denise Rifai a recunoscut că s-a îndrăgostit pur și simplu pe stradă, unde a dat de bărbatul ideal pentru ea și de care s-a îndrăgostit de ceva timp. Îndrăgita prezentatoare de televiziune a participat recent la un podcast, unde a abordat subiecte precum bărbatul ideal.

Denise Rifai recunoaște că s-a îndrăgostit pe stradă

Frumoasa Denise Rifai este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. Chiar dacă oamenii știu foarte multe despre cariera prezentatoarei, urmărind-o pe la televiziune pe unde a lucrat, iată că despre viața personală nu se cunosc prea multe detalii.

Prezentatoare emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” a fost la rândul ei invitată la un podcast. Dacă până acum a fost obișnuită să pună întrebările dificile, iată că frumoasa vedetă de televiziune s-a văzut acum asaltată de întrebări care mai de care.

Denise Rifai recunoaste ca s-a indragostit pe strada
Denise Rifai recunoaste ca s-a indragostit pe strada

„Ăsta e genul meu”

A fost întrebată chiar și cu ce bărbat celebru ar vrea să se iubească. Ei bine, Denise Rifai a venit imediat cu un răspuns, care l-a lăsat cu gura căscată pe Adrian Artene, gazda podcastului ALTCEVA. Bruneta ar fi vrut să fie iubita actorului Kevin Costner. Iată cum s-a îndrăgostit de el:

„Cu Kevin Costner: Este iubitul vieții mele. Sincer, nu glumesc. E genul meu de bărbat. Acum câțiva ani, el făcea reclamă la Turkish Airlines. Eu eram pe Calea Victoriei și mă gândeam că nu îmi place și mie de niciun bărbat. La un moment dat, l-am văzut pe panouri și am zis: „Ăsta e genul meu”. El e căsătorit cu o tipă tare faină”, a povestit Denise Rifai.

Până să se iubească cu Kevin Costner, Denise Rifai își iubește meseria, mai ales după ce emisiunea prezentată de ea la Kanal D a fost premiată. Telespectatorii au votat „40 de întrebări cu Denise Rifai” drept „cea mai bună emisiune din România”. Premiul i-a fost înmânat prezentatoarei în cadrul Galei Premiilor TV Mania 2022.

„Le mulţumesc tuturor celor care au votat emisiunea, celor care ne urmăresc şi care, prin feedback-ul lor, ne inspiră să fim tot mai buni în activitatea noastră. Ce aș vrea să punctez este că în spatele succesului acestei emisiuni, care a ajuns la cel de-al treilea sezon, se află o muncă uriaşă de echipă, precum şi susținerea managementului Kanal D pentru care preocuparea principală este să ofere publicului un produs premium”, a declarat Denise Rifai.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...