Dezvăluirea făcută de Bianca Drăgușanu despre Dana Budeanu. „Pe ea aș alege-o”. E declarația zilei

Badea Violeta 20.09.2022, 20:17

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai mediatizate vedete de la noi din țară. De curând, blondina a acceptat invitația lui George Tănase și a fost prezentă în emisiunea online „Zig-Zag”, unde și-a uimit fanii cu anumite dezvăluiri. Fosta asistentă TV s-a decis să vorbească despre Dana Budeanu. Iată mărturisirile surprinzătoare pe care le-a făcut!

Bianca Drăgușanu, reacție neașteptată. Ce a putut să spună despre Dana Budeanu

Bianca Drăguşanu este una dintre cele mai populare persoane din lumea mondenă. De-a lungul timpului, viața sa a fost urmărită și comentată intens. Unii au criticat-o, mai ales pentru nenumăratele intervenții estetice pe care și le-a făcut.

Însă, nici relațiile sale nu au trecut neobservate. Cu toate astea, Bianca Drăgușanu nu a ținut cont de gura lumii, și-a văzut propriul interes și acum se bucură de tot ce a visat.

Au fost și persoane care au recunoscut că o apreciază pe vedetă. De exemplu, Dana Budeanu a avut numai cuvinte de laudă la adresa blondinei, considerând-o o persoană asumată.

„Bă, Bianca. Deci tu ai mai fost și cu cocalari, asta nu contează. Nu e vreo rușine și, în general, trebuie să fim asumați. Și nu dăm oricum socoteală nimănui, în legătură cu nimic.

Dacă tu l-ai acceptat. Bianca a ajuns la un statut și cam… tu ești iubitul lui Bianca, nu e Bianca cu cineva. Asta e viața. Femeia a muncit și a ajuns la acest statut.”, spunea creatoarea de modă.

Bianca Dragusanu
Bianca Dragusanu

„E puternică și miserupistă”

Acum a venit rândul Biancăi Drăgușanu să o complimenteze pe creatoarea de modă. Blondina a fost supusă unui joc în emisiunea lui George Tănase.

Concret, fosta asistentă TV a fost pusă să aleagă cu cine ar petrece o vacanță în Bali dintre diverse personaje. Fără să stea prea mult pe gânduri, vedeta a ales-o pe Dana Budeanu. Blondina a spus că o consideră o femeie puternică, independentă, deșteaptă și se regăsește în foarte multe lucruri pe care le spune.

„Mă regăsesc în foarte multe lucruri pe care le spune ea. O ador! În afară de faptul că e frumoasă, că e independentă, că e deșteaptă, băi, e deșteaptă rău de tot! E puternică și miserupistă, n-o interesează nimic de gura lumii.

Face istorie femeia asta, crede-mă! Mi se pare femeia superbă, maximă în tot. Dacă m-ai pune să aleg între 10 bărbați și Dana Budeanu aș alege Dana Budeanu.”, a spus Bianca Drăgușanu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...