Dezastru în Europa! Se impun noi restricții, începând de luni. Unde revine carantina

Dezastru în Europa! Se impun noi restricții, începând de luni

E dezastru în Europa! Se impun noi restricții începând de luni, iar în mai multe zone  va reveni carantina.  Mai multe țări din Vest înregistrează record după record în ce privește numărul de infectări. Guvernele occidentale sunt gata pentru măsuri radicale.

E dezastru în Europa! Se impun noi restricții de luni. Revine carantina

După un respiro de câteva săptămâni în care lucrurile păreau să revină la normal, coronavirusului a revenit în forță. Țările care păreau să fi găsit cheia pentru a ține în frâu pandemia se confruntă cu probleme grave.

Dezastru în Europa! Se impun noi restricții, începând de luni

Dezastru în Europa! Se impun noi restricții, începând de luni

În cele ce urmează vă propunem o trecere în revistă a situației actuale în câteva dintre statele Europei:

  • Germania – Pentru a doua zi consecutivă, autoritățile de la Berlin anunță noi recorduri de infectări cu noul coronavirus. În Germania se vorbește despre impunerea unor restricții în anumite zone;
  • Cehia – A fost țara care părea să se descurce cel mai bine în fața pandemiei. Datele problemei s-au schimbat în ultimul timp. Guvernul a anunțat 9700 de teste pozitive în doar 24 de ore;
  • FRanța – Se confruntă cu mari dificultăți. Potrivit ultimelor informații oficiale, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 30.000 de teste pozitive;
  • Belgia – În ultima zi lucrătoare a săptămânii, în Belgia au fost înregistrate peste 10.000 de persoane infectate cu noul coronavirus.
  • Italia – Autoritățile italiene se pregătesc să impună restricții dure în weekendul în care va fi sărbătorit celebrul Halloween. Doar anumite zone ale țării sunt vizate

Carantină în mai multe zone din Europa

Valul al doilea al pandemiei de coronavirus pare să fie în plină desfășurare. Ultimele date raportate de țările europene se apropie de cele consemnate în primăvară-vară. Reprezentanții guvernelor se pregătesc pentru ce e mai rău. Se anunță impunerea carantinei în mai multe zone ale țărilor amintite mai sus.

În Germania avem de a face cu cifre uriașe. Sunt cele mai mari anunțate până acum. 7000 de teste pozitive în ultimele 24 de ore i-au pus pe jar pe guvernanți.

Guvernul Belgiei a introdus carantină de la miezul nopții de vineri. Măsurile sunt valabile doar pe timpul nopții. De asemenea, vânzarea băuturilor alcoolice va fi sistată începând cu ora 20:00.

Italienii sunt deciși să introducă restricții dure în weekendul în care se sărbătorește Halloween. Guvernatorul regiunii Campania a avertizat că în acea perioadă va fi instituită carantina pentru diminuarea infectărilor.

E dezastru în Europa. Se impun noi restricții începând de luni. Cea mai dificilă situație pare a fi cea din Cehia. Ministrul Sănătății de la Praga anunță că vor urma trei săptămâni grele pentru oameni.

Oficialii cehi au discutat inclusiv varianta trimiterii bolnavilor către spitale din țările apropiate. În acest sens, diplomații Cehiei au discutat deja cu omologii lor din Germania.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI