Detaliul neştiut despre nurorile lui Silviu Prigoană. Abia acum s-a aflat, spre surprinderea tuturor: „Nu mi-am făcut deloc griji” (Exclusiv)

Andra Daoud 28.06.2022, 09:01
Detaliul neştiut despre nurorile lui Silviu Prigoană. Abia acum s-a aflat, spre surprinderea tuturor: „Nu mi-am făcut deloc griji” (Exclusiv)

Silviu Prigoană a devenit socru mare pentru a doua oară, în weekend. Fiul său, Silvius, s-a căsătorit cu partenera lui, iar nunta a avut loc într-un local luxos din București. Puțină lume știe, dar cele două nurori ale lui Silviu Prigoană au ceva în comun, iar omul de afaceri a dezvăluit totul abia acum. El a spus și care este secretul pentru o căsnicie fericită, în viziunea sa.

Ce au în comun nurorile lui Silviu Prigoană

Silviu Prigoană poate spune că este un tată împlinit. Cei doi băieți mai mari ai săi s-au așezat amândoi la casele lor, iar cel mai mare dintre ei, Honorius, l-a făcut și bunic pe afacerist. În urmă cu câteva zile, a avut loc și nunta lui Silvius, iar fostul politician s-a aflat din nou în postura de socru mare.

Puțină lume știe, dar ambele nurori ale lui Silviu Prigoană vin din aceeași zonă: sunt maramureșence, iar omul de afaceri nu are nicio emoție cu privire la faptul că acestea sunt perfecte pentru băieții lui, după cum a declarat pentru Playtech.ro.

„Ambele mele nurori sunt din Negrești-Oaș. Nu mi-am făcut niciun moment vreo grijă! Nici dileme nu am avut, ca alți socri. Le-am cunoscut și mi-au plăcut imediat! În plus, eu aplic regula de aur pe care o recomand mai tuturor, chiar dacă puțini o respectă în viața de zi cu zi: ‘Totul funcționează normal dacă nu-ți bagi botul!’”, a spus Silviu Prigoană.

În plus, el susține că nurorile sale au și noroc, pentru că nu au parte de o soacră în adevăratul sens al cuvântului, care să le facă viața grea.

„Eu mi-am crescut băieții cei mari fără mama. Așa a fost să fie! Ca atare, în povestea asta asta nu există o soacră cu năframă care să le ia la ture. Sunt foarte fericit de educația băieților mei și nu am nicio îndoială că se vor descurca foarte bine!”, a mai spus el.

Detaliul nestiut despre nurorile lui Silviu Prigoana. Abia acum s-a aflat, spre surprinderea tuturor
Fiul lui Silviu Prigoana s-a casatorit in weekend

Fiul lui Silviu Prigoană a avut o nuntă ecologică

Omul de afaceri a mai dezvăluit că fiul său, Silvius, a avut parte de o nuntă în stil austriac, pentru că el și cea care i-a devenit soție au locuit mult timp în Austria. De asemenea, socrul mare s-a asigurat că nunta este una ecologică și că toate ambalajele sunt reciclate în mod corespunzător.

„Nunta asta a fost diferită. În stil austriac, dacă vreți. Așa că nu mă întrebați dacă s-a furat mireasa, mirele sau tata-socru, că la aștia așa ceva nu s-a inventat. De ce spun austriac? Fiindcă copiii au locuit o vreme bună în Austria, de unde au și venit mulți dintre prietenii lor sau dintre rudele lor. Ca atare, vă pot spune că a fost mai degrabă o nuntă ecologică! La finele ei, ne-am îngrijit ca ambalajele de hârtie, carton, sticlă sau plastic să ajungă acolo unde trebuie pentru a fi refolosite. Cineva trebuia s-o facă și p-asta, nu?!”, a mai spus Silviu Prigoană.

Urmăriți Impact.ro și pe