Ce le-a dezvăluit complicele lui Dincă anchetatorilor. Detalii îngrozitoare în cazul Caracal

Diana Radu 28.11.2019, 10:52
Ce le-a dezvăluit complicele lui Dincă anchetatorilor. Detalii îngrozitoare în cazul Caracal

Noi detalii îngrozitoare au ieșit la iveală în dosarul Caracal. Reprezentanții DIICOT au anunțat ieri, după luni bune de când Luiza Melencu, prima fată răpită de Gheorghe Dincă, care a dispărut, că aceasta nu ar fi acționat singur, ci ar fi avut un complice. Bărbatul care i-a fost complice la viol are 46 de ani, este necăsătorit, nu are copii și este cunoscut ca fiind un consumator de băuturi alcoolice. Iată ce a declarat complicele lui Gheorghe Dincă.

Declarația complicelui lui Gheorghe Dincă: ”N-am văzut, domne, nimic”

Complicele lui Gheorghe Dincă, Ştefan Risipiceanu, a fost reținut în cursul zilei de miercuri și va fi prezentat instanței cu propunere de arestarea preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul era un fel de ”om de casă”, al lui Gheorghe Dincă, nu avea casă sau familie, iar Dincă îl lăsa să doarmă în șopronul din curte. În momentul în care a izbucnit scandalul, Ştefan Risipiceanu, a fost interogat de poliție, iar oamenii legi au observat că că acesta avea arsuri pe ambele mâini, însă acesta a spus că s-a ars de la soare: ”De la soare sunt ars. Sunt şi pe corp. La faţă nu m-am ars pentru că mereu port şapcă”.

Ştefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dincă
Ştefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dincă

Ştefan Risipiceanu, a ieșit în nenumărate rânduri cu declarații atât la televizor cât și pentru ziariști, însă de fiecare dată a susținut că nu știa că Gheorghe Dincă aduce fete acasă. ”N-am văzut, domne, nimic. N-am văzut niciodată nimic în casa lui Dincă. Nimic suspect. Eu mă duceam doar să-l ajut la ce avea nevoie. Două săptămâni am stat la el acasă înainte să fie arestat, am dormit în şopronul din curte, dar n-am văzut nimic”, a declarat Ştefan Risipiceanu imediat după reţinerea lui Gheorghe Dincă.

De asemenea, Ştefan Risipiceanu a mai fost o dată cercetat în amănunt de către DIICOT în luna august, când aceștia făcut mai multe teste genetice pentru a afla dacă există vreo legătură între acesta și Gheorghe Dincă.

”În data de 7 august s-a dispus specialiştilor din Institutul Naţional de Criminalistică stabilirea profilului genetic al unei persoane din anturajul inculpatului, Risipiceanu Ştefan, si compararea profilului genetic determinat al acestuia, precum si a profilelor genetice ale inculpatului si victimelor cu profilele genetice rezultate din examinarea firelor de par, a urmelor de contact şi a mai multor obiecte purtătoare de urme, ridicate din casa si autoturismul inculpatului”, a declarat Felix Bănilă, fostul șef DIICOT, pe data de 6 septembrie.

Urmăriți Impact.ro și pe