Detalii șoc ies la iveală. De ce vrea Meghan Markle să divorțeze de prințul Harry. Adevăratul motiv

Mihnea Tălău 21.07.2023, 13:17
Detalii șoc ies la iveală. De ce vrea Meghan Markle să divorțeze de prințul Harry. Adevăratul motiv

În tabloidele din Marea Britanie și Statele Unite, un eventual divorț dintre prințul Harry și Meghan Markle este tot mai probabil. Mai mult, zvonurile despre problemele financiare, dar și despre presupuse condiții pentru separare, sunt tot mai prezente pe rețelele sociale. Nu în ultimul rând și un apropiat al Casei Regale britanice ar fi întărit acest fapt, adăugând că „unde nu e foc, nu iese fum”.

Meghan și Harry „își iau o perioadă de timp separat”

Săptămâna aceasta, Radar Online a relatat că Meghan și Harry „își iau o perioadă de timp separat” – sau fac o „SEPARAȚIE DE PROBA”, după cum titrează titlul – în speranța de a-și salva relația. Potrivit unei surse, ei au ajuns să realizeze că „Harry nu se potrivește în lumea lipicioasă a lui Meghan din Tinseltown”, iar pierderea contractului lor de podcast Spotify a fost un astfel de „schimbător de joc” încât au decis că trebuie să petreacă ceva timp pentru a face o căutare de suflet solo pe continente separate:

„Soții Sussex se află sub o presiune financiară enormă pentru a-și finanța stilul de viață somptuos din California, inclusiv conacul lor de 14 milioane de dolari și costurile uriașe de securitate”, a declarat sursa, potrivit Intelligencer.

Pe Twitter a început să circule un zvon potrivit căruia Meghan „a depus actele de divorț cerând 80 de milioane de dolari plus custodia totală a lui Archie și Lilibet”. Newsweek a investigat sursa afirmațiilor din tweet, care a fost vizualizat de peste 12,8 milioane de ori, și a constatat că acestea sunt nefondate.

Harry și Meghan, în mijlocul unui scandal cu Spotify: ”niște escroci”

DeuxMoi, popularul cont de bârfe de pe Instagram, a difuzat, de asemenea, un pont anonim în ultimele zile, susținând că cuplul „și-a vândut conacul din Montecito” și că Harry „locuiește în altă parte”.

Speculațiile despre despărțirea cuplului regal sunt total false

O altă sursă, „Page Six”, a relatat că toate speculațiile despre despărțirea cuplului regal sunt total false. „Nu este adevărat. Este literalmente inventat”, a declarat o persoană din interior.

Iar Harry ar putea avea afaceri în Africa care nu implică să se îmbufneze în legătură cu starea căsniciei sale. La sfârșitul lunii trecute, „Page Six” a relatat că se va îndrepta singur spre continent în această vară pentru a filma un documentar Netflix, deși greva scriitorilor de la Hollywood ar putea întârzia proiectul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...