Cu smerenie, dar de designer. Cine îi face lui Gigi Becali hainele „creștine” pe care le poartă mereu de câteva luni 

Andrei Simion 23.02.2023, 09:13

Gigi Becali poartă de câteva luni, la toate aparițiile sale publice, haine „creștine” complet negre, cu două cruci roșii brodate pe piept și pe căciulă, împreună cu un înscris în limba greacă ce înseamnă „Iisus Hristos biruiește”. Designul îi aparține unui creator de modă celebru.

Cine îi face hainele „creștine” lui Gigi Becali

Designul hainelor „creștine” purtate în ultima vreme de patronul FCSB îi aparține creatorului de modă român Alexandru Ciucu, care duce mai departe tradiția familiei sale în domeniul modei.

Bunica lui, Maria Ciucu, a debutat în această afacere în urmă cu mai bine de 80 de ani, mai exact în anul 1939, și s-a specializat în croitoria de costume.

Ulterior, tatăl lui Alexandru Ciucu s-a numărat printre primii români care după Revoluție au deschis o firmă în acest domeniu, Samric, ce a ajuns să exporte costume pentru mari designeri de afară, printre care Armani și Hugo Boss.

Cu smerenie, dar de designer. Cine îi face lui Gigi Becali hainele „creștine” pe care le poartă mereu de câteva luni 
Alexandru Ciucu

Cât costă cel mai ieftin costum făcut de creatorul de modă

Costum minim pentru un costum realizat de Alexandru Ciucu este de 4.100 de lei, dar prețul poate depăși chiar și suma de 7.500 de lei.

Pe site-ul oficial al lui Alexadru Ciucu este afișată o pictogramă în care apar toate persoanele importante care au colaborat cu el la un moment dat sau care continuă să o lucreze cu el în prezent.

În această imagine, Gigi Becali apare la masă alături de actorii Horațiu Mălăele și Gheorghe Dinică, dar și de cântărețul de manele Adi Minune. În partea cealaltă a ilustrației se află Regele Mihai I și fiica sa, Principesa Margareta, Custodele Coroanei române. Mai în spate, apar și președintele Klaus Iohannis alături de soția sa, Carmen Iohannis, precum și Prințul de Monaco.

Alexandru Ciucu apare la rândul său în pictogramă, în mijlocul unei camere ce pare desprinsă dintr-un palat regal. Printre celebritățile care se mai află în imagine se numără: Sergiu Nicolaescu, Helmut Duckadam, Cătălin Botezatu, Gabriel Cotabiță și Lucian Bute.

Urmăriți Impact.ro și pe