Detalii neștiute despre fiul secret al lui Becali. Tânărul activează de asemenea în lumea fotbalului

Stan Filon 05.08.2022, 10:11
Detalii neștiute despre fiul secret al lui Becali. Tânărul activează de asemenea în lumea fotbalului

Au apărut detalii neștiute despre fiul secret al lui Giovanni Becali! Celebrul impresar și-a dorit mereu să fie tată de băiat, având trei fete cu soția sa. Dorința i s-a împlinit, însă s-a transformat rapid într-un adevărat coșmar, deoarece băiatul a fost făcut în afara căsniciei. Impresarul a avut o relație extraconjugală în anii 2000 cu o avocată, iar în urma acestei relații s-a născut un băiețel, botezat Bernhard.

Detalii neștiute despre fiul secret al lui Becali

Giovanni Becali nu și-a recunoscut niciodată fiul pe care îl are cu avocata Aida Giurumescu, chiar dacă instanța a decis că impresarul este tatăl lui Bernhard Becali. Judecătorii l-au obligat pe Giovanni să facă testul de paternitate, însă acesta a refuzat pur și simplu. Cu toate acestea, au fost deschise mai multe procese în Austria, acolo unde locuiește Bernhard și mama sa. Instanța l-a obligat pe Becali să plătească fiului său pensie alimentară de 87.000 de euro, însă omul de afaceri a făcut tot posibilul să nu plătească suma respectivă.

Giovanni Becali și-a donat chiar toată averea copiilor săi, doar pentru a nu plăti pensia alimentară. În prezent, impresarul spune că nu mai are nimic pe numele său și a ieșit chiar și la pensie, deși aleargă non-stop după fotbaliști, pe care să-i transfere în România.

Detalii nestiute despre fiul secret al lui Becali
Detalii nestiute despre fiul secret al lui Becali

„Eu n-am nimic pe numele meu”

„Eu nu mai sunt impresar, eu sunt consilierul holdingului Becali. Acum sunt un consilier, nu mai am nevoie de bani, firma mă cinstește, n-am treabă. Eu n-am nimic pe numele meu și nu vreau să mai am nimic pe numele meu. Am o pensie mică, nu se spune… Am o pensie cu care mă satisfac, nicio problemă. Eu stau bine, fratele meu stă bine, e asociat aici la firmă, lucrează cu imobiliare… Fratele meu are investiții, eu nu mai am, am ieșit la pensie și vreau să fiu întreținut”, a spus Giovanni Becali.

Bernhard Becali împarte însă aceeași pasiune cu tatăl său din acte. Tânărul este foarte pasionat de fotbal și vrea să facă carieră. Bernhard a fost de mic pasionat de fotbal, activând la diverse cluburi pentru copii. În prezent, Bernhard Becali joacă pentru echipa „Wiener Viktoria”, dintr-o ligă inferioară, mai exact Liga a 4-a. Cu tote acestea, Bernhard a jucat în lotul echipei Under 23, acolo unde sunt fotbaliști cu 3-4 ani mai mari decât el. Bernhard figura deja în lotul echipei U 23 pentru sezonul 2020-2021.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...