Destinul lui Ianis Hagi, decis de o lovitură de proporții? Ce s-a întâmplat în Scoția

Andrei Cezar 17.05.2020, 10:32
Destinul lui Ianis Hagi, decis de o lovitură de proporții? Ce s-a întâmplat în Scoția

Veste bună pentru Ianis Hagi. Destinul lui s-ar putea schimba după ce Ranger a dat o mega lovitură financiară. Scoțienii ar fi parafat un contract de sponsorizare în urma căruia le va intra în conturi o sumă uriașă de bani.

Destinul lui Ianis Hagi, decis de o lovitură de proporții?

Ianis Hagi este împrumutat de Rangers, de la echipa belgiană Genk, până la finalul acestui sezon. De curând scoțienii au semnat un contract de publicitate valabil cinci sezoane, cu firma de echipament sportiv Castore, după cum susțin cei de la Football Insider.

În urma acestui angajament, compania care comercializează echipamente sportive ar urma să vireze în conturile celor de la Rangers fabuloasa sumă de 20 de milioane de euro.

În aceste condiții clubul din Scoția ar avea bani să îl cumpere pe Ianis la finalul perioadei de împrumut. Fotbalistul român are o clauză de cumpărare de 5 milioane de euro.

Tranzacția ar putea fi parafată, mai ales că antrenorul scoțienilor, Steven Gerrard este foarte mulțumit de internaționalul român. De altfel, acest lucru a fost confirmat și de tatăl său, Gică Hagi, într-un interviu pentru publicația italiană  Corriere dello Sport. ”Regele” a declarat că Gerrard i-a spus despre Ianis că face „lucruri excepționale” la echipă, potrivit Digi Sport.

„Dacă îl vezi jucând, iți dai seama imediat că are un talent imens, e un număr 10 care știe să facă totul. La Firenze era tânăr și în Italia nu există răbdare cu jucătorii tineri. De același lucru a avut parte și la Genk.

Acum e la Rangers, unde l-a vrut Gerrard, care mi-a transmis că face lucruri excepționale. Chiar și jucătorilor excepționali trebuie să le dai posibilitatea să greșească”, a explicat Hagi pentru Corriere dello Sport.

Mulțumit de Ianis este și directorul sportiv al lui Rangers, Ross Wilson, care a declarat că fotbalistul român este acum un jucător de bază.

„Ianis a impresionat de când a ajuns la noi. Sunt mereu în contact cu el, atât eu, cât și antrenorii. Suntem foarte multumiți de el și avem o opțiune să-l transferăm. De asemenea, avem o relație foarte bună cu el, cu agentul și tatăl sau. Și-a găsit un loc la Rangers, unde se simte iubit”, a spus Ross Wilson, potrivit Daily Record.

Destinul lui Ianis Hagi, decis de o lovitură de proporții? Ce s-a întâmplat în Scoția
Destinul lui Ianis Hagi, decis de o lovitură de proporții? Ce s-a întâmplat în Scoția

Ianis dorit și de Lazio

În cazul în care totuși nu va rămâne la Ranger, din vară, internaționalul român ar putea ajunge în Italia, la Lazio, acolo unde este dorit de mai multă vreme. Noutatea este legată acum de suma de transfer pe care sunt pregătiți italienii să o achite pentru el.

Chiar dacă Ianis este legat de Genk de o clauză de 5 milioane de euro, cei de la Lazio nu vor să rateze transferul și ar fi dispuși să plătească dublul sumei.

Urmăriți Impact.ro și pe