Despărțirea momentului în showbiz-ul din România. Vedeta de la Antena 1 s-a separat

Nicu Stan 05.07.2023, 20:59
Despărțirea momentului în showbiz-ul din România. Vedeta de la Antena 1 s-a separat

Eda Csoregi, una dintre ispitele sezonului trecut de la Insula Iubirii, s-a făcut remarcată în timpul show-ului TV după ce a reușit să ispitească un concurent și să-l despartă de cea cu care forma un cuplu, însă acum i-a venit și ei rândul. Astfel, este despărțirea momentului în showbiz-ul din România. Vedeta de la Antena 1 deja s-a separat.

Despărțire în showbiz. Cine este ispita care și-a părăsit iubitul ”nu prea potent”

Relația dintre Eda Csoregi și partenerul cucerit la Insula Iubirii de la Antena 1 nu a durat prea mult timp, după care bruneta intrase într-o nouă poveste de dragoste.

Din nefericire și aceasta s-a terminat acum, frumoasa brunetă rămânând din nou singură.

Eda Csoregi este de meserie profesoara de matematica
Eda Csoregi este de meserie profesoara de matematica

Eda Csoregi este profesoară de matematică

Tânăra este profesoară de matematică, dar și-a îndeplinit rolul de ispită până la capăt și a reușit să-l facă pe Reimond, unul dintre concurenții de la Insula Iubirii, să renunțe la povestea de dragoste în care era implicat.

Cei doi au format un cuplu pe Insula Iubirii, dar odată reveniți în România au mers fiecare pe drumuri separate în viață. De asemenea, Eda Csoregi spunea că și-a îndeplinit rolul și că chiar dacă trebuia să fie concurentă, i-a plăcut foarte mult și ce a trebuit să facă ca și ispită.

”Mi-am îndeplinit rolul de ispită, am făcut ce trebuia, venind acasă n-am mai continuat povestea, dar acolo a fost o experiență unică. Inițial am vrut să merg ca și concurentă, dar când m-au sunat mi-au zis dacă eu cumva m-am înscris ca și ispită, că nu era un câmp de bifat, atunci mă despățisem de fostul și am luat în considerare oferta lor și m-am dus ca ispită”,  a spus Eda Csoregi, potrivit spynews.ro.

De ce a intervenit ruptura în ultima relație

Despre proaspăta despărțire prin care a trecut, profesoaa de matematică spune despre fostul iubit că nu era ceea ce-i trebuie ei.

”Nu vreau să vorbesc de rău pe nimeni, dar nu era destul de potent, ca bărbat în societate, să-mi fie un partener pe termen lung”, s-a plâns Eda Csoregi.

Cum s-a schimbat Eda Csoregi după apariția la Insula Iubirii

Apariția la TV i-a adus un capital de imagine tinerei profesoare, dar a făcut-o și să se cunoască mai bine și să schimbe anumite lucruri la ea pe care poate până atunci nu le-ar fi schimbat.

Ea mărturisește acum că experiența de pe Insula Iubirii a făcut-o să fie mai sigură pe ea, dar și mai sociabilă.

”Da, e o schimbare, înainte eram mult mai timidă, mai retrasă, îmi era frică să spun ce gândesc, dar acum sunt mult mai vocală, mult mai sigură pe mine, insula m-a schimbat în cel mai bun mod posibil”,  a mai zis ea, porivit sursei citate mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe