Despărțirea momentului în showbiz-ul din România. Ramona Gabor a făcut anunțul: e din nou singură!

Ana-Maria Tudor 30.05.2023, 12:41
Despărțirea momentului în showbiz-ul din România. Ramona Gabor a făcut anunțul: e din nou singură!

Ramona Gabor se află din nou singură. Sora Monicăi a vorbit despre starea sa actuală în ceea ce privește viața amoroasă, și trebuie să spunem că au avut loc schimbări importante.

Ramona Gabor nu mai are relație

Ramona Gabor, viață de lux în Dubai. Afacerea cu care sora Monicăi a dat lovitura

Cu toate că Ramona Gabor a reușit să își construiască o viață de vis în Dubai, bucurându-se de luxul și rafinamentul acestui oraș extravagant, pe plan personal, lucrurile nu sunt la fel de roz. Deși a lansat o linie de parfumuri de succes și se află într-o poziție financiară mai bună ca oricând, Ramona se confruntă cu o perioadă dificilă în viața ei amoroasă.

Sora celebrei Monica Gabor, Ramona, se confruntă cu o despărțire surprinzătoare, după ce relația sa, care părea a fi una fericită, a ajuns la final. Până de curând, Ramona Gabor s-a afișat pe conturile rețelelor sociale alături de un bărbat, lăsând impresia unei relații împlinite și pline de fericire. Fotografiile și postările lor sugerau o apropiere profundă și o legătură specială. Cu toate acestea, se pare că lucrurile s-au schimbat și relația s-a încheiat recent. Despărțirea lor a survenit în mod neașteptat, iar motivele exacte ale separării nu au fost dezvăluite public

Vedeta are succes în afaceri

Ramona Gabor a luat hotărârea de a pleca din România acum mulți ani și a ales să-și construiască o nouă viață în Dubai. Deși din punct de vedere financiar și personal lucrurile îi merg bine, se pare că Ramona nu a reușit să-și găsească sufletul pereche. Întrebările fanilor vedetei privind existența cuiva special în viața ei au fost întâmpinate cu un răspuns cu adevărat surprinzător. Ramona Gabor a declarat că nu are pe cineva în viața ei și că este singură.

„Nu ies cu nimeni în acest moment. Sunt singură pentru că sunt foarte pretențioasă, dar oricum… unde sunt toți bărbații buni? Nu am mai văzut un bărbat bun de ceva vreme bună”, a spus Ramona Gabor în mediul online.

Vedeta nu are motive să se plângă, deoarece este foarte mulțumită de succesul afacerii sale, care merge foarte bine. Ea a lansat cinci parfumuri, iar prețul acestora nu este accesibil oricui. Un parfum din linia acesteia costă 150 de euro și sunt disponibile atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

”Am lansat o linie de 5 parfumuri și un discovery collection – un kit cu cele cinci parfumuri în miniatură, pentru ca doritorii să le poată testa pe toate, pentru a se decide pe care îl preferă. Două dintre ele sunt mai feminine, unul e foarte dulce și altul, mai pudrat. Iar celelalte trei sunt mai masculine, dintre care unul mai oriental. Prețul unui parfum este 150 de euro”, spunea Ramona Gabor în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Impact.ro și pe