Orașul din România unde o cafea e mai scumpă decât în Dubai. Prețul exorbitant a atras un val de critici

Corina Oprea 09.05.2023, 08:01
Orașul din România unde o cafea e mai scumpă decât în Dubai. Prețul exorbitant a atras un val de critici

Prețurile au crescut radical în România pe toate planurile. Vorbim despre scumpiri la orice serviciu, la obiecte vestimentare, dar cel mai tare ne afectează scumpirile din punct de vedere alimentar. De exemplu, o cafea a ajuns să coste mai mult decât în Dubai într-un oraș din România!

Cât a ajuns să coste o cafea în Cluj

Prețurile au crescut radical în ultima vreme, indiferent despre ce vorbim. Se pare, însă, că unele deja sunt exagerat de mari și întreg orice imaginație, mai ales că le depășesc chiar și pe cele din Dubai și sunt tot mai greu de suportat.

Te-ar putea interesa și: Cât costă kilogramul de cireșe la Suceava. Oamenii și-au făcut cruce în fața prețului: „Le țin în seif?”

Un politician din România vinde, la restaurantul pe care îl deține, o cafea la prețul de 60 de lei. Prețul a șocat toată țara, iar oamenii nu au ezitat să își spună părerea și să aducă numeroase critici patronului care a setat acest preț ce întrece orice imaginație.

„E mai scumpă decât la Dubai”, spun anumite persoane.

Ce conține cafeaua de 60 de lei

Se pare, însă, că această cafea nu este una obișnuită.  Are un ingredient de-a dreptul special, care face această băutură să fie și ea una extrem de rară. Este singura de acest tip din Cluj, ceea ce atrage curioșii să o testeze.

Președintele PSD Câmpia Turzii, Avram Gal, este cel care deține restaurantul unde putem găsi cafeaua-minune. Acesta a recunoscut că prețul este unul exagerat, mai mare chiar și decât în Dubai, o țară luxoasă, dar spune că merită fiecare bănuț, mai ales din partea domnilor care vor să își răsfețe iubitele cu o asemenea delicatesă.

Este vorba despre o cafea cu foiță de aur, cum doar cei mai înstăriți oameni consumă. Este o băutură de lux, cu care nu poți da greș dacă vrei să atragi atenția și să faci o aroganță.

„Dacă doriți să vă răsfățați iubita sau pe dumneavoastră, o puteți face cu o cafea la doar 60 de lei. O cafea specială, cu foiță de aur. Mai bun și mai scump decât în Dubai. Atât s-a putut!”, a spus Avram Gal, viitor candidat la Primăria Câmpia Turzii.

Modul în care și-a promovat restaurantul nu a fost unul tocmai pe placul oamenilor care și-au dat seama că nu își permite oricine să bea o cafea la un asemenea preț.

“Nu e ilegal sa fii marlan, dar nu e nici bine, asta cu atat mai mult cu cat exista o zona în care devii penibil chiar în ochii celor care ti-au înghițit sau ti-au făcut jocul pană acum, ai celor care au fost atrasi si făcuți curioși de circul tău promovat agresiv pe rețelele online.”, i-a transmis un formator de opinie din Deva.

Urmăriți Impact.ro și pe