Despărțirea anului în showbiz-ul din România? Păreau că se iubesc ca-n prima zi, dar imaginile au început să spună altceva

Ana Anitoiu 11.07.2021, 10:02

Despărțirea anului în showbiz-ul din România ar fi avut loc recent, după cum indică imagini ce au fost surprinse de curând cu două dintre cele mai îndrăgite vedete. Deși la fiecare apariție în public păreau că se iubesc ca-n prima zi, în ultima vreme lucrurile s-ar fi schimbat.

Ce indică faptul că a avut loc despărțirea anului în showbiz-ul românesc

În urmă cu ceva timp, cele două vedete obișnuiau să fie de nedespărțit, cu excepția perioadei în care au fost nevoiți să stea în carantină în locuri separate, în timpul stării de urgență ce a fost impusă anul trecut după izbucnirea pandemiei de coronavirus. În fiecare fotografie cei doi parteneri apăreau zâmbind, stând îmbrățișați sau ținându-se de mână. Toate acestea ar fi acum de domeniul trecutului.

Mat exact, în ultimele săptămâni cele două vedete petrec în cluburi diferite și cu prieteni diferiți. Deși se află amândoi în Capitală, n-au mai fost surprinși deloc împreună, după șase ani de relație. Aceasta în contextul în care fanii se așteptau ca fiica Andreei Esca, Alexia Eram, să profite de vacanța de vară pentru a se bucura de timp alături de Mario Fresh. Cei doi nu au confirmat zvonul conform căruia și-ar fi spus adio.

Despartirea anului in showbiz-ul din Romania? Pareau ca se iubesc ca-n prima zi, dar imaginile au inceput sa spuna altceva
Mario Fresh si Alexia Eram

Care ar putea fi, de fapt, motivul despărțirii celor doi

Chiar dacă este vorba despre neînțelegeri sau despre o ruptură, ne putem aștepta și la o împăcare grandioasă, în condițiile în care Mario Fresh a scos o nouă piesă care a devenit în scurt timp hit, iar în videoclip este prezentă nimeni alta decât iubita lui, Alexia Eram.

În trecut, Mario Fresh și Alexia Eram au recunoscut că au fost la un pas de despărțire, însă și-au rezolvat imediat problemele din cuplu și nu au lăsat neînțelegerile să le zdrobească relația pe care o au de atâția ani.

De asemenea, Mario Fresh a dat cărțile pe față și a mărturisit că lucrul care îl enervează cel mai tare la Alexia Eram este modul în care iubita lui… mănâncă. Artistul a subliniat faptul că nu îi plac oamenii care plescăie, însă acesta nu este un motiv serios de ceartă și că nu lasă pe nimeni și nimic să le distrugă povestea de iubire pe care au construit-o încă din adolescență.

Ce l-a deranjat pe el la partenera lui

În urmă cu ceva timp, Mario Fresh a povestit ce l-a deranjat la iubita lui. A fost vorba despre un detaliu minor peste care au reușit să treacă. De altfel, Alexia Eram și cântărețul au recunoscut în trecut că au fost la un pas de o despărțire definitivă, dar au reușit să își rezolve problemele și să își salveze relația.

”Avea un măr în mână, scosese telefonul și se uita la el așa cu o poftă și mușca din el… O analizam și mă uitam așa cu nervi la ea, zici că eram psihopat. Și mă uitam așa la ea să-mi dau seama cu ce greșește. Și mi-am dat seama, mănâncă prea tare. Mestecă prea puternic. M-am uitat o dată la ea și am spus că nu-i zic, am mai stat un pic și se auzea prea tare, se amplifica.

Și m-am uitat la ea și i-am zis: «Iubire, mănâncă în cameră, te rog frumos, nu mai pot! Mănâncă și tu mai încet».Și mi-a zis că și eu mănânc la fel. Am luat un măr și m-am uitat la mine în oglindă și mănânc și eu la fel, dar asta este problema mea”, a povestit el. Vezi AICI ce alte probleme au apărut în relația dintre Alexia Eram și Mario Fresh!

Urmăriți Impact.ro și pe