EXCLUSIV

Despărțirea Alexandrei Stan a făcut-o pe Elena Lasconi să vorbească. ”E o poveste tristă”. De unde a aflat de probleme (Exclusiv)

Stan Filon 18.09.2021, 09:05
Despărțirea Alexandrei Stan a făcut-o pe Elena Lasconi să vorbească. ”E o poveste tristă”. De unde a aflat de probleme (Exclusiv)

Alexandra Stan trece prin momente grele, după ce s-a aflat că s-a despărțit de soțul său. Se pare că Emanuel Necatu nu a fost sufletul pereche al artistei, iar cei doi tineri au realizat asta la doar cinci luni de la nuntă. Nunta a fost făcută în secret, la fel și divorțul. Elena Lasconi, primărița care i-a cununat, a vorbit despre momentul greu.

Elena Lasconi a vorbit despre despărțirea dintre Alexandra Stan și soțul său

În urmă cu cinci luni de zile, Alexandra Stan și Emanuel Necatu erau din cale afară de fericiți. Cei doi tineri se căsătoreau și puneau bazele unei familii, iar Elena Lasconi, fosta vedetă Pro TV a luat parte și ea la fericirea celor doi. Fosta vedetă de televiziune, actual primar în Câmpulung Muscel, a fost cea care i-a cununat pe Alexandra Stan și pe Emanuel Necatu, deoarece bărbatul s-a născut în localitatea respectivă, iar Alexandra Stan o cunoștea și ea pe primăriță, de la Pro TV.

Nimeni nu se gândea că fericirea lor va ține doar cinci luni de zile. Cei doi au ales să se despartă, însă niciunul nu a făcut declarații pe această temă. Comportamentul lor de pe rețelele de socializare nu lasă însă loc de dubiu. Prima a fost Alexandra Stan care a șters toate fotografiile cu soțul său, apoi și el a făcut la fel. În plus, Emanuel Necatu a postat și următorul mesaj: ”În dragoste nu există frică, ci dragostea desăvărșită izgonește frica, pentru că frica are cu ea pedeapsa și cine se teme n-a ajuns desăvărșit în dragoste”.

Elena Lasconi a vorbit despre despartirea dintre Alexandra Stan si sotul sau
Elena Lasconi a vorbit despre despartirea dintre Alexandra Stan si sotul sau

Elena Lasconi a oficializat căsătoria Alexandrei Stan cu Emanuel Necatu

Elena Lasconi s-a întristat și ea când a auzit de divorțul Alexandrei Stan. ”Îmi pare rău că s-a ajuns aici. Nu am știut nimic până am aflat din presă despre cazul lor. Este o poveste tristă!”, a precizat Elena Lasconi pentru impact.ro. Edilul a recunoscut că nu a mai ținut legătura cu cei doi, după ce le-a unit destinele. Acum, un notar public se pare că le va separa destinele celor doi tineri, care au ales să meargă pe căi separate.

Povestea de dragoste a Alexandrei Stan și lui Emanuel Necatu a început la sală, unde vedeta a mers pentru a își menține silueta de invidiat. El era antrenor de fitness și așa s-a înfiripat o legătură între ei.

”Noi ne-am plăcut amândoi, dar el s-a comportat ca un adevărat profesionist, timp de două-trei săptămâni m-a consiliat vizavi de dezvoltarea mea personală, de lucrurile pe care aș putea să le îmbunătățesc la mine și atât. Ulterior, ne-am împrietenit, am început să ținem unul la celălalt, doar că niciunul dintre noi nu avea curajul să dezvăluie lucrul ăsta.

Emanuel a spus primul «Te iubesc!» și a fost un moment care m-a detensionat. Un moment pe care îl așteptam și în urma căruia am răsuflat ușurată, în sfârșit, pentru că și eu voiam să zic asta. A fost magic!”, mărturisea Alexandra Stan pentru revista ”Viva”.

Urmăriți Impact.ro și pe