Despărțire cu scandal între Dinamo și Dario Bonetti. Cum le-a predat antrenorul italian mașina de serviciu

Andrei Cezar 22.09.2021, 14:55
Despărțire cu scandal între Dinamo și Dario Bonetti. Cum le-a predat antrenorul italian mașina de serviciu

Dezvăluiri incredibile ale lui Iuliu Mureșan despre Dario Bonetti. După înfrângerea istorică a lui Dinamo în fața marii rivale FCSB, scor 0-6, Dario Bonetti a plecat în Italia și nu mai răspuns șefilor la telefon. În momentul când a plecat, tehnicianul roș-albilor ar fi trebuit să predea mașina de serviciu, însă în mod surprinzător a preferat să o abandoneze. Acest lucru i-a șocat pe conducătorii clubului din Ștefan cel Mare, cu atât mai mult cu cât autovehiculul ar fi putut fi pradă ușoară pentru hoți.

Dario Bonetti și Dinamo, ”divorț” cu scandal. Cum a predat tehnicianul mașina de serviciu

După umilința cu FCSB, Dario Bonetti s-a făcut nevăzut. El a plecat în Italia, iar de atunci nimeni dintr oficialii clubului roș-alb nu au mai putut lua legătura cu el. Deși l-ar vrea plecat de la echipă șefii ”câinilor” nu au primit din partea acestuia niciun răspuns direct privind rezilierea pe cale amiabilă a contractului. Mai mult decât atât, soția și avocatul acestuia au transmis că Dario Bonetti nu va accepta să plece de la Dinamo fără a primi niciun ban, antrenorul amenințând că va da clubul în judecată.

Potrivit unor surse citate de Prosport.ro, tehnicianul în vârstă de 60 de ani s-ar fi supărat, printre altel,e și pentru faptul că în ultima perioadă rămăsese fără mașină de serviciu, iar jucătorii săi erau nevoiți să îl aducă de fiecare dată în oraș după antrenament, de la Săftica. Această informație a fost negată însă de către administratorul special al clubului din Ștefan cel mare, Iuliu Mureșan.

„Nu știu cine vrea să lanseze pe piață aceste lucruri, dar nu sunt adevărate. Dario a avut mașină de serviciu și nu era dus în oraș de către jucători cu mașinile lor personale. În acest moment cheia de la mașina de serviciu a lui Dario Bonetti se află la mine pe birou.

Despartire cu scandal intre Dinamo si Dario Bonetti. Cum le-a predat antrenorul italian masina de serviciu
Despartire cu scandal intre Dinamo si Dario Bonetti. Cum le-a predat antrenorul italian masina de serviciu

Iuliu Mureșan: ”A lăsat cheia pe roata de la mașină”

Dar știți cum a intrat în posesia mea? În momentul în care Dario a plecat în Italia joia trecută chiar ne întrebam ce o fi făcut cu mașina de serviciu? Nimeni din club nu știa nimic. Însă, dintr-o dată team managerul nostru a primit un telefon de la Dario să îi spună că ne-a lăsat mașina de serviciu în parcare în aeroport, iar cheia a lăsat-o pe roata de la mașină. Important este că până la urmă am recuperat mașina. Bine că nu l-a văzut careva pe acolo când a pus cheia pe roată”, a spus Iuliu Mureșan, conform sursei citate.

Oficialul lui Dinamo a confirmat însă informația potrivit căreia Dario Bonetti a rupt total legătura cu șefii clubului după plecarea în țara natală.

Nu am mai reușit să discut cu Dario după ce a plecat în Italia. Am încercat să dau de el la telefon și să vorbim, dar nu mi-a răspuns. Dacă am văzut că nu îmi mai răspunde nu l-am mai sunat” a mai declarat Mureșan.

Urmăriți Impact.ro și pe