Cornel Dinu dă de pământ cu oficialii clubului Dinamo. ”Oameni de nimic”. Ce spune despre arbitrul Istvan Kovacs

Andrei Cezar 13.09.2021, 11:19
Cornel Dinu dă de pământ cu oficialii clubului Dinamo. ”Oameni de nimic”. Ce spune despre arbitrul Istvan Kovacs

Dinamo a fost umilită în ”derby de România” de FCSB cu scorul de 6-0. Este cea mai mare diferență de goluri dintre cele două echipe din istorie. La finalul partidei de pe Arena Națională, Cornel Dinu a lansat un atac dur la adresa oficialilor clubului din Ștefan cel Mare. ”Procurorul” a dezvăluit care ar fi fost șansa ”câinilor” în meciul de duminică.

Cornel Dinu, mesaj dur la adresa oficialilor de la Dinamo

FCSB a câștigat fără drept de apel marele derby cu Dinamo.

Edi Iordănescu a început partida cu doi nou-veniți titulari. Cu Claudiu Keșeru și Valentin Gheorghe în teren, roș-albaștrii au făcut spectacol duminică seara pe Arena Națională. Ambii au marcat la primul lor meci în tricoul FCSB-ului.

Echipa pregătită de Edward Iordănescu a deschis scorul în minutul 26 prin Claudiu Keșeru, care a executat perfect o lovitură liberă de la 17 metri, direct în vinclul porții lui Eșanu. ”Câinii” au rămas în zece jucători după eliminarea mult prea ușoară a lui Steliano Filip. Acesta a văzut cartonașul roșu după o intervenție asupra lui Valentin Gheoghe.

Filip nu a fost de acord cu decizia arbitrului și a protestat în fața lui Istvan Kovacs, însă acest lucru nu l-a făcut pe arbitru să revină asupra deciziei. A urmat apoi o ”ploaie” de ocazii la poarta dinamoviștilor. Octavian Popescu a majorat diferența în kinutul 43. ”Perla” lui Becali a înscris după o fază ca la futsal creată de Andrei Cordea.

Dezastrul a continuat și în prelungirile primei reprize. Paulo Vinicius și-a trecut numele pe lista marcatorilor cu o lovitură perfectă de cap. Ulterior, Mihai Eșanu a comis un fault în interiorul careului, iar scorul final la pauză a fost stabilit de Cordea, care a marcat simplu din penalty (4-0).

În actul secund, roș-albaștrii au mai redus din turație, însă chiar și așa au reușit să înscrie încă două goluri. În minutul 54, Valentin Gheorghe a fost văzut excelent de Keșeru, care a executat excelent o lovitură liberă. După o fază de curtea școlii, în care Ghorghe a făcut șah-mat apărarea dinamovistă, jucătorul de 24 de ani venit de la Astra în această vară a înscris un gol superb din unghi.

Asaltul asupra porții lui Eșanu a continuat în minutul 67. Miron a trimis spre poartă, Grigore a încercat să respingă balonul, dar acesta a ajuns în propria poartă. Scorul a rămas 6-0, chiar dacă FCSB a mai avut câteva ocazii clare.

Cornel Dinu a comentat în stilul caracteristic rezultatul partidei de duminică seara. ”Mister” consideră că vinovații pentru situația în care se află Dinamo sunt exclusiv oficialii clubului, pe care îi numeșt ”oameni de nimic”

Cornel Dinu da de pamant cu oficialii clubului Dinamo. ”Oameni de nimic”. Ce spune despre arbitrul Istvan Kovacs
Cornel Dinu da de pamant cu oficialii clubului Dinamo. ”Oameni de nimic”. Ce spune despre arbitrul Istvan Kovacs

Cornel Dinu, atac incredibil la adresa conducătorilor lui Dinamo

Una din șanse era dacă la 3-0, eu știu, Kovacs era inspirat și la un corner la care s-a aruncat o sticlă, al FCSB-ului, ar fi întrerupt meciul și ar fi salvat situația de arhivă. Nu mă surprinde. Există un citat pe care l-am dat și prinde bine și despre ce e acum la Dinamo. Regele David cu 1000 de ani înainte de Hristos spune «când oameni de nimic se ridică de jos în sus, cei fără de lege mișună pretutindeni».

Cam așa e și la Dinamo, oameni de nimic care au pus mâna pe această echipă și acum continuă. Singura tactică de la Dinamo a fost confuzia de tricouri. N-am văzut niciodată Dinamo să joace în acest verde deschis”, a spus Cornel Dinu în cadrul emisiunii ProSport LIVE.

Urmăriți Impact.ro și pe