Descoperire importantă în cazul asasinatului de la Arad. Obiectul esențial pe care l-au găsit anchetatorii

Stan Filon 06.07.2021, 11:23
Descoperire importantă în cazul asasinatului de la Arad. Obiectul esențial pe care l-au găsit anchetatorii

Anchetatorii au făcut o descoperire importantă în cazul asasinatului de la Arad, în urma căruia omul de afaceri Ioan Crișan și-a pierdut viața. Informații din anchetă au fost publicate în presă, iar procurorii au mai făcut un pas important în anchetă.

Descoperire importantă în cazul asasinatului de la Arad

Procurorii se pare că au descoperit modelul telefonului care ar fi declanșat explozia devastatoare din automobilul omului de afaceri Ioan Crișan. Aceștia au crezut în tot acest timp că telefonul folosit de asasini era un model mai vechi, fără GSP și fără internet, pentru ca acesta să nu poată fi depistat ușor de anchetatori.

Ei bine, acum procurorii și-au schimbat opinia, după ce au descoperit un slot de card de memorie care ar fi putut să fie inserat în telefonul mobil care a declanșat explozia. Asta demonstrează că telefonul utilizat nu era atât de vechi precum credeau anchetatorii, scrie aradon.ro, care citează surse din anchetă. Acestea spun că telefonul ar putea fi marca Alcatel, dar nu se cunoaște încă modelul.

Descoperire importanta in cazul asasinatului de la Arad
Descoperire importanta in cazul asasinatului de la Arad

Detaliul care a ar putea aduce date importante în anchetă

Ministrul Internelor, Lucian Bode, a declarat că se fac eforturi majore pentru soluționarea cazului, iar forțe impresionante au fost puse în mișcare pentru depistarea criminalilor. În tot acest timp, familia lui Ioan Crișan a fost atent monitorizată de toate structurile din MAI. “Prin toate structurile noastre monitorizăm atent ce se întâmplă în proximitatea familiei Crişan, a zonei în care s-a întâmplat, în zona în care îşi desfăşura activitatea”, a declarat Lucian Bode.

Fiica omului de afaceri a spus că tatăl său nu avea probleme cu nimeni. ”Sunt șocată de ce s-a întâmplat. Tata nu vorbea cu nimeni. Nu a primit niciodată mesaje de amenințare, nu era stresat, nu avea probleme cu nimeni. Într-adevăr, el a avut o pană la mașină și timp de câteva zile a avut mașina în hală. În săptămâna dinaintea accidentului, a dus mașina în service”, a spus fiica lui Ioan Crișan pentru Antena 3.

Omul de afaceri arădean Ioan Crișan avea 66 de ani și era patronul unei firme piscicole. Afaceristul era singurul crescător de somn african din Europa de Est. A fost asasinat în data de 29 mai, după ce mașina personală a explodat din cauza unui dispozitiv montat în interiorul acesteia. Un dosar penal a fost deschis pentru omor cu premeditare, iar cercetările continuă în acest caz. În spațoiul public s-a vehiculat faptul că anchetatorii ar avea deja un cerc de suspecți, iar toți sunt români.