Unde a fost montat dispozitivul în cazul asasinatului din Arad. Noi dezvăluiri şocante despre moartea lui Ioan Crișan

Stan Filon 18.06.2021, 19:00
Unde a fost montat dispozitivul în cazul asasinatului din Arad. Noi dezvăluiri şocante despre moartea lui Ioan Crișan

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a vorbit despre ancheta asasinatului de la Arad, unde omul de afaceri Ioan Crișan a fost ucis de o bombă care i-a aruncat în aer mașina. Ei bine, ministrul spune că se depune un efort enorm din partea anchetatorilor, care au mai aflat că bomba a fost plasată la interiorul mașinii. Ce înseamnă asta, vedeți în rândurile de mai jos.

S-a aflat unde a fost montat dispozitivul în cazul asasinatului din Arad

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a venit cu date privind asasinatul de la Arad. Ministrul îi avertizează pe asasini că ”nu există crima perfectă” și este încrezător că anchetatorii vor afla cine a comandat asasinatul. Lucian Bode spune că dispozitivul explozibil a fost montat în interiorul maşinii omului de afaceri Ioan Crişan, ceea ce arată un mod diferit de operare.

Bode a spus, vineri, că volumul de muncă în ancheta privind asasinatul de la Arad este „uriaș”, iar anchetatorii „fac eforturi pentru ca persoanele responsabile să fie aduse în faţa justiţiei”, scrie News.ro. „Dispozitivul a fost montat în maşină, ceea ce arată un mod de operare diferit faţă de alte moduri în care dispozitivele au fost montate în exteriorul maşinii.

Unde a fost montat dispozitivul in cazul asasinatului din Arad
Unde a fost montat dispozitivul in cazul asasinatului din Arad

Lucian Bode regretă că acest atentat nu a fost dejucat

Mi-am exprimat supărarea că nu am reuşit să dejucăm acest atentat. Acum vedem că vorbim de un mod de operare diferit. Un anumit sector, zonă infracţională acţionează într-un fel, montează aceste dispozitive în exterior şi într-o anumită zonă se operează aşa ca la Arad. Pe măsură ce cercetăm, limităm spectrul de analiză. Parchetul General coordonează foarte bine această anchetă”, a declarat Lucian Bode, care a adăugat că ”nu există crima perfectă”.

În plus, Lucian Bode a spus că familia omului de afaceri este monitorizată de structurile MAI. Parchetul General a anunțat că procurorii fac cercetări pentru omor calificat cu premeditare în cazul omului de afaceri arădean Ioan Crișan. Inițial, cercetările au fost declanșate pentru infracțiunea de omor.

Anchetatorii încă nu știu care a fost mobilul crimei. Omul de afaceri avea o fermă de somn african lângă Arad și era singurul care creștea astfel de pești în România. În plus, avea și o firmă de transport, iar în presă au apărut informații care spuneau că anchetatorii verifică și o posibilă implicare a acestuia în mafia țigărilor de contrabandă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...