Descinderi la martorii din dosarul accidentului mortal din 2 Mai! Tatăl lui Vlad Pascu, pus sub control judiciar

Stan Filon 14.09.2023, 17:33
Descinderi la martorii din dosarul accidentului mortal din 2 Mai! Tatăl lui Vlad Pascu, pus sub control judiciar

Dosarul șoferului drogat din 2 Mai, care a ucis două persoane cu mașina, se extinde! Procurorii au descins în această dimineață la mai multe adrese din București, la prietenii de bani gata ai lui Vlad Pascu, iar acuzațiile sunt unele foarte grave! În plus, mama tânărului a ajuns și ea la Parchet!

Dosarul șoferului drogat din 2 Mai se extinde

Update: Tatăl lui Vlad Pascu a fost pus sub control judiciar. La descinderile făcute de procurori, oamenii legii au descoperit arme pentru care Mihai Pascu nu ar avea permis.

Update: Vlad Pascu a avut un mesaj pentru familiile celor două victime din cumplitul accident. ”Îmi pare rău. Nu pot da timpul înapoi”.

Update: Unul dintre prietenii lui Vlad Pascu, suspectat că ar fi liderul rețelei de droguri, s-a filmat în timp ce a intrat prin efracție în Spitalul Floreasca, în căutarea de droguri. Tudor Duma, cunoscut drept „Maru”, a fost săltat de procurorii DIICOT după doar câteva ore de la spargere.

Știre inițială: 

Așadar, descinderi la 11 adrese din București, în această dimineață! Procurorii au descins la adresele martorilor în dosarul accidentului mortal din 2 Mai, în urma căruia doi tineri au fost uciși. Procurorii îi acuză pe prietenii lui Vlad Pascu de trafic de droguri de mare risc.

În plus, și mama lui Vlad Pascu va ajunge la audieri, după ce procurorii se pare că au dovezi din care reiese faptul că femeia ar fi încercat să-i șantajeze pe martorii din dosar pentru a spune în fața procurorilor ceea ce ea le-a transmis, în favoarea fiului său. Citește și Tatăl fetei omorâte la 2 Mai a rupt tăcerea. Ce informații a dat despre ancheta în care șoferul drogat de 19 ani a omorât doi oameni

Dosarul soferului drogat din 2 Mai se extinde
Dosarul soferului drogat din 2 Mai se extinde

Mama lui Vlad Pascu, audiată și ea de procurori

Până la această oră au fost ridicate importante cantități de droguri. Procurorii spun că rețeaua din care făcea parte și Vlad Pascu distribuia droguri în cantități mici, cocaina cu grad ridicat de puritate se vindea cu 100 de euro gramul.

Perchezițiile au loc în București, în două cauze penale, pentru investigarea unor infracțiuni de trafic ilicit de droguri, punerea la dispoziție a locuinței pentru consumul ilicit de droguri, precum și infracțiuni contra înfăptuirii justiției, a declarat Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Poliției Române.

100 de euro gramul de cocaină

”Operațiunea Hidra”, derulată în această dimineață, vizează adolescenți proveniți din familii cu importante posibilități materiale, care și-au desfășurat activitatea în București, precum și în stațiunile de pe litoralul Mării Negre, în timpul sezonului estival. Citește și Șoferul drogat, derapaj vulgar odios înainte de tragedia din 2 Mai: ‘Sunteți terminați’. Cum a mai jignit pe internet

Din cercetări a reieșit că cei în cauză ar fi distribuit cannabis, comprimate ecstasy, MDMA, cocaină, dar și alte droguri sintetice, în diverse locații, restaurante și cluburi de lux, majoritatea clienților drogurilor comercializate de către ei fiind consumatori constanți, persoane cu un potențial financiar ridicat. Rețeaua distribuia diverse droguri de risc și mare risc la petreceri private, care au avut loc în diverse locații private din București, la care, de asemenea, au participat persoane cu potențial financiar ridicat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...