Deputatul PSD Adrian Solomon, cuvinte dure despre Raed Arafat: „Va face multă pușcărie”

Nicu Stan 29.09.2021, 13:54

Deputatul PSD Adrian Solomon, cunoscut publicului în urma scandalului de la șaormerie, când nu a vrut să poarte mască, a spus cuvinte dure la adresa șefului Departamentului de Situații de Urgență, Raed Arafat. Politicianul spune că șeful DSU va face multă pușcărie. Care este motivul, vedeți în articolul de mai jos.

Raed Arafat, amenințat cu pușcăria de un deputat PSD. Care sunt acuzațiile lui Adrian Solomon

Adrian Solomon, desputat PSD, i-a amenințat pe Raed Arafat, șeful DSU, dar și pe Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătății.  Deputatul PSD a făcut declarații foarte dure într-o ședință a Consiliului Local Bârlad.

Astfel, Adrian Solomon este de părere că șeful DSu, Raed Arafat, dar și Nelu Tătaru vor face multă închisoare.

Nelu Tataru si Ared Arafat, amenintati cu puscaria
Nelu Tataru si Ared Arafat, amenintati cu puscaria

De ce a făcut acuzațiile Adrian Solomon

”Domnul Arafat va face multă pușcărie în țara asta, fiți liniștită! Și va face și Tătaru pușcărie și cu tot neamul lor de liberali! O să aduceți spitalul în faliment, o să vedeți!”, a spus Adrian Solomon.

Adrian Solomon i-a amenințat pe Raed Arafat și pe Nelu Tătaru cu pușcăria după măsurile pe care le-ar fi luat în timpul pandemiei de coronavirus. În plus, Adrian Solomon a criticat și felul în care s-a făcut raportarea cazurilor COVID la spitalul din Bârlad.

Raed Arafat nu mai vrea închiderea economiei

Pe de altă parte, Raed Arafat, comparativ cu anul trecut, pentru valul patru, spunea că situația va sta cu totul altfel din punct de vedere al restricțiilor, autoritățile realizând că închiderea economiei nu aduce nimic bun, ba din contră.

”Cert este un lucru: nimeni nu vrea să impacteze economia la maxim, adică impactul pe economie se va dori să fie cât mai mic. Asta înseamnă ca alternative gen: da, nu intră toată lumea într-un restaurant în interior, dar vaccinații vor putea să intre sau vaccinații și testații vor putea să intre – măsuri pe care le vedem în Franța, în Grecia în unele zone – va fi posibil să se întâmple”, spunea Raed Arafat la sfârșitul lunii iulie.

Raed Arafat, restricții în valul 4, dar nu ca anul trecut

”Dar dacă creștem peste anumite incidențe, este posibil să ajungem acolo. Fără îndoială, măsuri care să limiteze răspândirea, dar care să permită mai multe activități decât au fost în alte perioade de restricții, dar în condiții de siguranță, da, se pot propune.

Discuții sunt, nu neapărat săptămâna viitoare, suntem încă într-o situație foarte bună, dar dacă sunt semne de creștere, poate o să trebuiască aplicate anumite reguli locale, zonale, cum am aplicat înainte, nu naționale neapărat – peste tot aceeași măsură, dar acolo unde vezi că lucrurile scapă de sub control, anumite măsuri suplimentare pot să fie aplicate, fără să ajungi la măsuri restrictive totale”, mai explica șeful DSU.

Urmăriți Impact.ro și pe