Denise Rifai şi Mihai Bendeac, noul cuplu din showbiz? “I-am zis că mă mărit cu el”

Badea Violeta 25.10.2021, 08:03
Denise Rifai şi Mihai Bendeac, noul cuplu din showbiz? “I-am zis că mă mărit cu el”

Între Denise Rifai şi Mihai Bendeac este pe cale să se înfiripe o idilă. Actorul și-a declarat în public admirația pentru jurnalista de la Kanal D și a cerut-o în căsătorie. Aceasta a acceptat, dar are o condiție. Iată ce i-a transmis prezentatoare emisiunii „40 de întrebări” lui Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac a cerut-o în căsătorie pe Denise Rifai

Prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări l-a contactat pe Mihai Bendeac pentru a-l invita în cadrul show-ului de la Kanal D. Actorul nu a stat foarte mult pe gânduri și a declarat că acceptă doar dacă e de acord să se căsătorească cu el.

„Pe cuvântul meu de onoare că este foarte serios. Tu știi că ea este crush-ul meu, ce mi-ar plăcea să o dezmierd! Dacă am zis că nu mai merg cinci ani de zile la interviuri, nu merg.

Și i-am pus o singură condiție, îți jur pe ce am mai scump că nu glumesc. I-am zis că vin la interviu doar dacă se mărită cu mine.

Mi-a zis da și facem cununia civilă la ora 12 și la ora 2 facem interviul”, i-a povestit Mihai Bendeac mamei sale într-o filmare pe care a postat-o pe Instastory.

Mihai Bendeac si Denise Rifai
Mihai Bendeac si Denise Rifai

Denise Rifai pune o condiţie înainte de a accepta cererea în căsătorie a lui Mihai Bendeac

După ce a auzit propunerea lui Mihai Bendeac, Denise Rifai a venit cu o replică uluitoare. Spre surprinderea tuturor, vedeta de la Kanal D a acceptat cererea lui în căsătorie, dar a pus și o condiție: să vină la emisiune.

„Discuția a fost exact așa cum a relatat-o Bendeac. El mi-a spus că nu mai participă la interviuri timp de 5 ani și mi-a spus că vine la emisiune doar dacă mă mărit cu el. I-am zis că o fac și pe asta, dacă e nevoie, pentru 40 de întrebări fac orice.

Am rămas cu o singură nedumerire după discuția cu Bendeac: dacă vine sau nu la emisiunea 40 de întrebări. Eu i-am spus că sunt dispusă să mă mărit cu el, acum e rândul lui să se țină de cuvânt. A rămas că la ora 12 facem cununia și la ora 14 înregistrăm emisiunea.

Întâi ne mărităm și după aceea intrăm în studio. Eventual o să fac și un contract prenupțial cu el, să fiu sigură că se ține de cuvânt și apare în platou”, a precizat Denise Rifai pentru WOWbiz.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe