Denise Rifai a răbufnit! Atac fără precedent la adresa Vioricăi Dăncilă

Redacția IMPACT 27.01.2020, 15:36
Denise Rifai a răbufnit! Atac fără precedent la adresa Vioricăi Dăncilă

Viorica Dăncilă a discutat în urmă cu o zi despre mai multe chestiuni ce țin de actuala politică de guvernare a cabinetului condus de Ludovic Orban. Fostul premier al României se declară dezamăgit de modul în care liberalii gestionează Guvernul României. Denise Riffai, jurnalista de la postul de televiziune Realitatea PLUS a comentat viziunea pe care și-a exprimat-o duminică seara Viorica Dăncilă.

Denise Rifai a avut o reacție acidă îndreptată către Viorica Dăncilă

Fostul premier se arată preocupat de faptul că PNL se axează mai mult pe partea politică și mai puțin de nevoile oamenilor, explicând și faptul că liberalii nu se vor ține de cuvânt și nu vor ajunge la o majorare reală a pensiilor.

”Cred că evaluarea nu pot să o fac eu, cetățenii o pot face foarte bine și o vor face. Dacă de la a doua cea mai mare creștere din UE, acum vorbim de recesiune, dacă acum vorbim despre faptul că nu creștem pensii, salarii, alocații și principalul obiectiv este să se ajungă la anticipate, înseamnă că acest Guvern nu vede decât partea politică. Acest Guvern nu ține cont de speranțele oamenilor, de dorințele oamenilor”, a susținut Viorica Dăncilă, invitată în cadrul unei emisiuni la Antena 3.

Viorica Dăncilă. Foto: Inquam Photos
Viorica Dăncilă. Foto: Inquam Photos

”Sunt dezamăgită de afirmațiile domnului Orban, care se plânge de greaua moștenire. Eu niciodată nu m-am plâns de greaua moștenire pentru că datoria unui Guvern este să găsească soluții (…) Acum văd că nu vor să crească pensia minimă, dar hai să vă spun ceva: pentru organizarea unui tur de alegeri cheltuim aproximativ 250 de milioane de lei, iar pentru a crește pensia minimă avem nevoie de 280 de milioane. Acum ce credeți că este mai important”, a mai spus Dăncilă.

În acest context, Denise Rifai o critică aspru pe Viorica Dăncilă pentru afirmații făcute.

„Deci eu dacă aș fi Dancila, m-aș ascunde. Aș fugi undeva departe departe departe.
EA nu și nu. Biata coana Veorika. EA chiar crede despre EA că a fost Premier.
Ba chiar crede despre EA că știe și economie.

Bine c am scăpat! Că să zic așa, pentru Veorika, “the nightmare is Over”.
Zzzzzzzz, Veoriko!”, este mesajul ironic transmis luni de Denise Rifai pe pagina sa de Facebook.