Ce afaceri a ajuns să aibă Denisa Tănase de la Bambi. Artistei îi merge foarte bine în antreprenoriat

Ioana Bucur 19.10.2021, 22:01
Ce afaceri a ajuns să aibă Denisa Tănase de la Bambi. Artistei îi merge foarte bine în antreprenoriat

Publicul din România a cunoscut-o în anul 2000 când, împreună cu sora sa, lansa una dintre cele mai iubite piese de la noi din țară. La 21 de ani de la „Doi ochi căprui”, artista a dat lovitura, dar nu în muzică. Ce afaceri a ajuns să aibă Denisa Tănase de la Bambi. Rolul de antreprenor i se potrivește de minune.

Denisa Tănase de la Bambi, afaceri de succes în pandemie

Densa Tănase s-a lansat cu Bambi, însă a ajuns să pornească pe un drum diferit în ultimii ani. Artista a luat o pauză de la muzică și s-a apucat de afaceri, un domeniu în care a reușit, în plină pandemie, să bifeze succes după succes.

La doar 34 de ani, Denisa Tănase a intrat în lumea parfumurilor, având mai multe magazine și locații în toată țara, dar și în orașe din Europa. Recent, fosta membră a trupei Bambi a deschis cel de-al nouălea magazin din România, în Dorobanți.

După ce a anunțat că va da gratis umbrele și câteva pachețele pentru cei care îi vor călca pentru prima dată magazinul nou inaugurat, fanii au dat năvală. S-a format o coadă de 100 de metri, iar lumea a așteaptat chiar și două ore în ploaie marea deschidere.

Ce afaceri a ajuns să aibă Denisa Tănase de la Bambi
Denisa Tănase

„Nu mai am deloc timp de muzică”

În 2020, cel mai dificil an pentru afaceriștii români, Denisa a ajuns la o cifră de afaceri de 10.939.810 lei, cu un profit de aproximativ 700.000 de euro. În doi ani, vedeta a câștigat aproximativ un milion de euro.

„Secretul reușitei este în primul rând foarte multă muncă. Și când spun foarte multă mă refer la muncă, zi de zi, fără oprire. În al doilea rând, am avut ambiția să urmăresc ideile pe care mi le-am proiectat.

Am avut familia lângă mine. Pe soțul meu, pe sora mea, iar atunci mi-a fost mai ușor. În multe lucruri, soțul meu m-a și împins din spate, el este cel care m-a sfătuit să îmi asum anumite riscuri și am avut rezultatele acestea”, a declarat Denisa Tănase.

Denisa a mărturisit că afacerea îi ocupă tot timpul, așa că poate spune, oficial, că a renunțat de tot la muzică, prima sa iubire.

„Suntem la început de drum. Ne-am dezvoltat, dar abia acum vine greul. Adică, pornind de la 0 era și normal să avem aceste rezultate, să creștem. Acum trebuie să păstrăm ritmul de creștere, iar asta va fi mai greu. Nu mai am deloc timp de muzică, aș putea spune că m-am lăsat”, a spus artista.