Denis Hanganu, detalii despre nuntă: „Am slăbit foarte mult în perioada aceea, acum încerc să pun înapoi” EXCLUSIV VIDEO

Andreea Archip 15.11.2023, 17:13

Cel mai bun serial românesc a fost desemnat aseară la Gala TVmania Clanul ( Pro TV), iar Denis Hanganu, George Ivașcu și Silviu Mircescu s-au bucurat de distincția primită. Cu această ocazie, protagonistul a oferit un interviu exclusiv pentru Impact.ro, în care ne-a povestit cum a organizat în timp record nunta cu Raluca, dar și că mai are de filmat 100 de zile la Clanul, sezonul 4 fiind și ultimul. Denis Hanganu și Raluca, de profesie medic chirurg, au devenit oficial soț și soție la începutul lunii septembrie. Cei doi s-au căsătorit după 5 ani de relație.

Denis Hanganu: “Viața trece și anumite lucruri trebuie făcute la timp”

Perfecționist de fel, actorul susține că nunta a ieșit exact cum și-a imaginat-o, dar în perioada aceea a slăbit 7 kilograme, fiind prins cu pregătirile pentru nuntă, dar și cu filmările la serialul fenomen Clanul de la Pro TV.

Felicitări și casă de piatră! Recent s-a întâmplat cel mai fericit eveniment din viața ta. Cum te-ai organizat cu nunta între două filmări?

Așa am făcut. Respect planul ad litteram. În același timp am realizat – acum fără nicio urmă de exagerare – că viața trece și anumite lucruri trebuie făcute la timp, pentru că altfel cred că privind retrospectiv o să regreți și nu am vrut să mă găsesc în acel moment al vieții, cred că e mai înțelept să acționez așa cum simt acum. Și așa s-a întâmplat: din scurt! A fost foarte din scurt organizată, a fost foarte frumoasă așa cum a fost!

Pe soția ta ai văzut-o prima oară în rochie de mireasă în ziua nunții?

Nu. Sunt un perfecționist și pentru că am vrut ca totul să fie așa cum ne-am imaginat împreună, astfel încât am vrut ca fiecare detaliu să fie acolo unde trebuie.

Și atunci pentru că a trebuit intervenit pe ici pe colo la anumite aspecte, a trebuit să fur așa un pic cu ochiul. Forma finală am văzut-o exact în ziua respectivă, dar modelul, ce ne-am sfătuit înainte, da, am văzut înainte. Puține informații am colectat așa de dinainte.

Citește și Ce eforturi face Denis Hanganu pentru rolul din Clanul: “Am slăbit din sezonul al doilea 7 kilograme doar pe chestia asta” VIDEO EXCLUSIV

Denis Hanganu: “Am și slăbit foarte mult în perioada aceea, acum încerc să pun înapoi”

Presupun că nu ați avut lună de miere, pentru că tu erai prins cu filmările la Clanul.

Da. Am plecat de la filmări, am avut 4 zile de “pregătire” și ulterior în alte 3-4 zile m-am întors. Cam așa s-au derulat lucrurile și am și terminat filmările pentru sezonul 3. Adică am plecat din filmări, m-am întors, am și slăbit foarte mult în perioada aceea, acum încerc să pun înapoi.

Cât ai slăbit?

Mult, cred că vreo 7 kg pe puțin, pentru că m-am ocupat de foarte multe lucruri și am ținut cu prisosință să fie exact totul așa cum ne-am dorit și asta necesită un anumit grad de implicare.

Denis Hanganu: “Am început filmările pentru sezonul 4, e ultimul sezon”

Ce planuri aveți cu luna de miere? Deja filmați pentru ultimul sezon al serialului.

Mi-ar plăcea să-ți spun, dar nu știu. Deocamdată chiar ieri am început filmările pentru sezonul 4, e ultimul sezon. Vreau să mă bucur din plin de perioada asta, pentru că o să treacă foarte repede și mai avem 100 de zile de filmare din sezonul 4. Trebuie să profit de perioada asta și ulterior o să vedem și cu o vacanță, pentru că avem nevoie.

Citește și Cine este Denis Hanganu din serialul Clanul de la Pro TV. Ce meserie visa să practice, de fapt

Acum un an, când a început serialul, te așteptai să evolueze povestea atât de mult?

Da, eu nu pot să mint. Da, mă așteptam să evolueze. Ce nu mă așteptam e în schimb să avem un feedback atât de pozitiv din partea oamenilor. Chiar nu mă așteptam ca serialul să fie primit atât de bine la nivel național, cât și la nivel internațional.

Avem o distribuție de excepție, cred foarte tare în tinerii din distribuția noastră, absolut cred și în actorii consacrați din distribuție, cred că toată lumea trage cot la cot și inimile noastre bat la unison să oferim un produs cinematografic de calitate sau, cum îmi place mie să spun și îmi mențin părerea, cam cel mai bun produs cinematografic făcut pe TV până acum în România. E părerea mea și mi-o mențin.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Urmăriți Impact.ro și pe