Delia, dezvăluiri despre rolul de mamă. Artista a povestit ce o împiedică, de fapt, să aibă un copil

Iancu Andreea, Anca Lupescu 11.12.2021, 19:52
Delia, dezvăluiri despre rolul de mamă. Artista a povestit ce o împiedică, de fapt, să aibă un copil

Delia Matache este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, fiind apreciată pentru stilul său nonconformist, dar și pentru calitățile vocale incontestabile. Jurata X Factor este o prezență proaspătă, care a ales în ultimii ani să își formeze propriul stil, fie că vorbim despre muzică, fie despre vestimentație sau stil de viață. Un subiect delicat, despre care mulți au încercat să afle detalii, este cel al rolului de mamă. Delia a făcut recent o serie de dezvăluiri despre ce consideră ea că presupune această etapă în viața unei femei. Artista a vorbit cu sinceritate despre viziunea sa.

Delia, despre prezența unui copil în viața ei

Pe celebra jurată de la Antena 1 o surprindem adesea în compania nepoților săi, Bubu și Jessie, copiii surorii sale, Oana. Ca mătușă, Delia este grijulie, fiind limpede o mare iubitoare a copiilor. De asemenea, fiecare filmare cu artista și micuții surorii este un izvor de bucurie, cântăreața obișnuind să se pună la mintea lor și să îi distreze în fel și chip. Pentru că mulți s-au întrebat de-a lungul timpului dacă își dorește și ea copii, Delia a ales să vorbească cu sinceritate despre acest subiect și să explice care este părerea ei despre ideea unui copil în viața ei și a soțului său, Răzvan Munteanu.

Vedeta și-ar dori să devină mamă, însă consideră că lumea în care trăim poate fi nesigură pentru a aduce pe lume o nouă viață. Delia recunoaște că și-ar dori ca lucrurile să se schimbe și să putem trăi într-o societate ideală. Viziunea cântăreței asupra acestui subiect este aceea că agresivitatea, răutatea și bullying-ul ar trebui să fie excluse dintr-o lume perfectă pentru a crește un copil.

O societate mai puţin agresivă, cu mai puţină răutate, mai puţin bullying, a recunoscut Delia în cadrul unui interviu pentru adevarul.ro.

Delia, despre rolul de mamă și motivul pentru care nu are un copil
Delia Matache, dezvăluiri despre viziunea sa asupra rolului de mamă

Se consideră artista un om împlinit? Ce spune Delia despre mentalitatea conform căreia este nevoie de un copil pentru a fi un om complet

Delia este o persoană care nu pare să aibă prea multe bariere. Artista nu se lasă încorsetată prea des, preferând să își creioneze drumul în viață în funcție de propriile dorințe. Și, din fericire, meseria de artist și notorietatea îi permit acest lucru. Când vine vorba despre copii și rolul femeii în societate, pe care mulți îl consideră încă a fi strâns legat de familie și moștenitori, Delia este de părere că fiecare ar trebui să ia propriile decizii, fără să țină cont de gura lumii.

Fiecare îşi construieşte viaţa după cum simte, nu ar trebui vreodată să iei decizii de viaţă în funcţie de mentalitatea unuia sau altuia. Şi nici nu ar trebui să fie relevant pentru ceilalţi dacă şi cum are celălalt viaţa împlinită. Nu trăim viaţa după şabloane, suntem foarte diferiţi şi ceea ce înseamnă împlinirea pentru mine nu înseamnă şi pentru celălalt, a explicat artista, potrivit sursei citate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...