Delia a făcut scandal cu fanii! Răspunsul șocant al cântăreței la o întrebare

Madlen Moraru 09.06.2020, 16:10

Delia se află în plin scandal cu fanii ei. Artista a oferit câteva răspunsuri considerate total nepotrivite atunci când urmăritorii au luat-o la întrebări. Totul deși solista abia marcase o reușită și se bucurase de momentul revenirii pe scenă. Cu prilejul primelor concerte susținute de la izbucnirea pandemiei vedeta spera că va fi pe placul celor din public, dar apariția ei a fost motiv de scandal.

Delia a făcut scandal cu fanii! Răspunsul șocant al cântăreței la o întrebare

Delia a fost aspru criticată de către fanii săi și a oferit răspunsuri neașteptate. Mai exact artista a susținut câteva concerte, chiar și weekendul trecut, motiv pentru care a îmbrăcat câteva ținute vestimentare nonconformiste. Nu este în mod clar pentru prima dată când jurata de la iUmor alege să își facă apariția în piese de îmbrăcăminte neobișnuite, foarte colorate, fie să aibă o coafură inedită.

Pentru a marca valul de relaxare prin care de la data de 1 iunie le-a fost permis artiștilor să susțină concerte, cu toate normele sanitate ce se impun respectate, Delia a susținut trei concerte, în seri diferite. A apărut inclusiv în haine foarte largi dar și cu părul vopsit colorat și prins în cozi uriașe. Nu au fost apariții pe placul celor care îi urmăresc activitatea din mediul online.

Delia a făcut scandal cu fanii! Răspunsul șocant al cântăreței la o întrebare
Delia se află în centrul unui scandal cu fanii săi de pe Instagram din pricina ținutelor purtate de artistă

De aceea, Delia s-a trezit că este într-un mare scandal cu fanii ei de pe Instagram. Artista a făcut publice inclusiv fotografii și filmulețe de pe parcursul show-urilor sale. Solista a primit un număr însemnat de comentarii și cel mai probabil și mesaje prin care a fost acuzată de tot soiul de lucruri. A fost întrebată inclusiv de ce se îmbracă în acest mod și ce speră că le va transmite celor tinerilor și adolescenților români. Cântăreața cu o istorie vastă în muzica pop românească a fost acuzată că își inspiră stilul de îmbrăcăminte dar și melodiile din repertoriul unor artiste internaționale ca Ariana Grande sau Billie Eilish.

„Ce bine ar fi fost să fii zdravănă la cap.”, „Lumea nu mai e obișnuită cu originalitatea. Ei sunt obișnuiți doar cu fakeuri și comentarii urâte! Delia ești și vei rămâne preferata mea”, „Zici că ești zombie îmbrăcată așa”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

În vârstă de 38 de ani, Delia Matache s-a luat la harță cu urmăritorii care i-au criticat abordarea artistică din ultima vreme. De aceea, artista le-a oferit o replică total neașteptată răutăcioșilor.

„Obișnuiți-vă cu idea că eu mă îmbrac de ceva timp, de vreo doi ani, în haine largi. Nu îmi mai puneți întrebări că m-am plictisit jur. Mă îmbrac cum mă simt bine, mă îmbrac cum am un vibe bun, mai ales pe scenă consider că e foarte important. Cel puțin în cazul meu o haină îmi modifică starea de spirit. Efectiv calmați-vă, o să faceți atac de cord, orice om se îmbracă cum se simte. O femeie adevărată e bărbată, are curaj, îndrăznește să iasă din tipare. (…) Nu îmi spune mie nimeni ce sunt, cum trebuie să mă îmbrac pentru că sunt nu știu ce, nu. Am uitat să menționez că am c*** în pantaloni.”, a transmis Delia prin intermediul unei postări pe InstaStory.

Urmăriți Impact.ro și pe