Decolteul care lasă să se vadă multe. Delia, apariţie rară pe Instagram. Foto

Ana Anitoiu 18.08.2021, 11:43

Delia a avut o apariție rară pe Instagram, unde a stârnit numeroase comentarii. Cântăreața, cunoscută pentru stilul ei nonconformist, a reușit să-și surprindă fanii cu cea mai recentă imagine pe care a publicat-o, în care apare cu un decolteu atipic.

Cum a apărut Delia pe Instagram

Cu părul până la umeri, jumătate blond și jumătate șaten, Delia a apărut pe Instagram și Facebook îmbrăcată cu o pereche de blugi scurți și o bluză atipică neagră decupată în partea de jos, unde locul materialului a fost luat de câteva lanțuri. Astfel, vedeta și-a expus aproape în totalitate bustul și a impresionat din nou cu trupul ei ce ar putea stârni invidia zeiței Afrodita. Deschideți galeria foto de mai sus!

”Superbă”, ”Ești faină rău”, ”Ești minunată, un exemplu de fericire”, ”Ești foarte frumoasă”, ”Perfectă” și ”Te iubesc idolul meu drag”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Delia, în timp ce alți fani ai ei s-au întrebat dacă imaginea vedetei anunță vreo surpriză pentru ei.

Decolteul care lasa sa se vada multe. Delia, aparitie rara pe Instagram. Foto
Delia

Delia, despre planurile de a face un copil

În urmă cu ceva timp, Delia a dezvăluit că s-a gândit la momentul în care va deveni părinte și crede că ar putea fi o mamă ”foarte mișto”. Însă, vedeta a precizat că nu se grăbește în acest sens. Anterior, ea a declarat că cei care se abțin de la a avea copii ar trebui mai degrabă aplaudați decât criticați, pentru că nu contribuie la suprapopularea planetei.

”Știu că pot să fiu o mamă foarte mișto și știu și realizez că o să am anumite frici. Simt că aș putea să fiu o mamă extraordinară, dar simt că aș mai putea să-mi dau un pic de răgaz, cât cred eu că mai merge. Nu o să zic asta și la 60 de ani”, a spus Delia.

Ce avere are Delia. Câți bani a câștigat în pandemie

Deși mulți artiști s-au plâns pentru faptul că restricțiile ce au fost impuse din cauza pandemiei de coronavirus le-au afectat veniturile, Delia s-a descurcat de minune din punct de vedere financiar chiar și în aceste condiții.

Conform datelor din spațiul public, firma deținută de cântăreață a obținut anul trecut venituri totale de aproape 9 milioane de lei. Profitul a depășit suma de 4 milioane de lei. Prin intermediul acestei societăți, vedeta a ajuns să aibă o sumă fabuloasă în conturi. Vezi AICI ce avere are Delia!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...