EXCLUSIV

Declarații tulburătoare făcute de Tedy Ursuleanu, victima infernului de la Colectiv: ”Am momente când îmi apar acele clipe negre în minte”. De ce nu poate folosi mâna bionică. EXCLUSIV

Oana Pascaru 30.06.2021, 21:20
Declarații tulburătoare făcute de Tedy Ursuleanu, victima infernului de la Colectiv: ”Am momente când îmi apar acele clipe negre în minte”. De ce nu poate folosi mâna bionică. EXCLUSIV
Mariana Oprea sau Tedy Ursuleanu, cum îi spun prietenii, una dintre victimele incendiului din Club Colectiv, din 30 octombrie 2015, mai are nevoie, pe termen lung, de tratamente, operații, dar și de ședințe la psiholog:” Mâna bionică nu prea am mai folosit-o, este destul de grea pentru mine (n.r.- cântărește 724 de grame). Acum mi se face o proteză bionică în Scoția și aștept să o primesc. Am înțeles că este mult mai ușoară”, ne-a declarat ea, pentru impact.ro.

”Am momente când îmi apar acele clipe negre din viața mea, în minte”

În urma incendiului din 30 octombrie 2015, Tedy Ursuleanu a fost diagnosticată cu arsuri de gradul 2 și 3 pe tot corpul. Ca să îi salveze viața, medicii i-au amputat patru degete de la mâna stângă. Contactată telefonic, de reporterii Impact.ro, Tedy Ursuleanu ne-a făcut mărturisiri cutremurătoare:

„De atunci, am pierdut numărul operațiilor, nici nu mai știu. Mai am de făcut câteva, dar nu sunt foarte urgente cum au fost celelalte pe care le-am făcut până acum. A mai rămas doar partea estetică de făcut. A fost o perioadă grea pentru mine, peste care încerc să trec și acum, nu este deloc ușor, am momente când îmi apar acele clipe negre din viața mea, în minte. Asta pentru că merg și acum, la o anumită perioadă de timp, la psiholog. Mâna bionică nu prea am mai folosit-o, este destul de grea pentru mine. Acum mi se face o proteză bionică în Scoția și aștept să o primesc. Am înțeles că este mult mai ușoară”.

Declarații tulburătoare făcute de Tedy Ursuleanu, victima infernului de la Colectiv
Tedy Ursuleanu, victima infernului de la Colectiv

Primește pensie de invaliditate: ”Trăiesc din acești bani!”

În ciuda problemelor de sănătate, Tedy Ursuleanu nu renunță la viața socială. Tânăra le-a mai mărturisit reporterilor Impact.ro că, în această perioadă, este implicată în numeroase proiecte: “Îmi place foarte mult ceea ce fac, am revenit la viața activă, nu mă dau bătută nicio clipă. Am luat permisul auto, este adevărat, dar momentan nu conduc”.

Tedy beneficiază de un mic ajutor financiar: ”Iau pensie de invaliditate. Suma nu o pot spune, însă banii pensiei variază în funcție de gradul de invaliditate. Nu lucrez, nu am un loc de muncă, trăiesc din banii pe care îi primesc de aici”, ne-a mai spus ea.

Tedy a absolvit Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza” şi a urmat cursurile Universităţii de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu”. Este arhitect, iar înainte de tragicul eveniment a lucrat ca graphic designer, la o firmă de publicitate.

Urmăriți Impact.ro și pe