Declarații tulburătoare. Ce a mărturisit mama tânărului mort în accidentul provocat de Mario Iorgulescu

Tânărul ucis în accidentul provocat de Mario Iorgulescu. Avea doi copii

Mama tânărului mort în accidentul provocat de Mario Iorgulescu a făcut declarații tulburătoare. Ea a vorbit despre drama familiei sale și despre accidentul în urma căruia și-a pierdut viața.

Mama lui Dani Vicol a făcut declarații legate de noaptea în care fiul său și-a pierdut viața. Tânărul, în vârstă de 24 de ani, se afla la volan în momentul în care mașina pe care o conducea a fost spulberată de bolidul condus de Mario Iorgulescu.

Acesta circula, potrivit martorilo, cu o viteză de peste 200 km/h, iar tânărul din cealaltă mașină nu a avut nicio șansă.

Ce spune mama tânărului mort în accidentul provocat de Mario Iorgulescu

Acuzații grave, după accidentul rutier în care a fost implicat Mario Iorgulescu. Ce reacții dure au fost

Acuzații grave, după accidentul rutier în care a fost implicat Mario Iorgulescu

Femeia a povestit că fiul ei conducea legal în noaptea de 7 spre 8 septembrie. Ea susține că nu consumase alcool și că nu depășise viteza regulamentară.

“Copilul meu nu bea, nu a avut viteză. Copilul ăsta era lumina ochilor mei, viața mea”, a povestit femeia.

Între timp, șoferul care a provocat accidentul, Mario Iorgulescu, se află internat la spitalul Elias. Medicii de acolo susțineau, marți, că starea lui s-a înrăutățit. Fiul președintelui LPF, Gino Iorgulescu, a suferit o intervenție chirurgicală imediat ce a fost transportat la spital.

Familia lui Gino Iorgulescu se oferea să aibă grijă de copiii tânărului mort în accidentul rutier.

„În aceste ore grele pentru noi toți cei atât de afectați de tragedia din noaptea de 8 septembrie, vă putem spune că am luat legătura cu familia tânărului decedat. Durerea noastră este mare, rugămințile noastre către Dumnezeu nu se opresc nicio clipă. Le-am făgăduit rudelor celui care a murit că vom face tot posibilul ca să ajutăm din toate punctele de vedere familia greu încercată, am promis în fața lui Dumnezeu că vom avea grijă de copiii rămași fără tată. Știm că părintele este de neînlocuit, dar vom face tot ce e omenește posibil pentru creșterea și educația lor, pentru ca drumul copiilor în viață să fie cât mai bun. Cu sufletul sfâșiat și credință în Dumnezeu, Gabriela și Gino Iorgulescu”
Mesajul familiei Iorgulescu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI