Anunț oficial de la spitalul Elias despre Mario Iorgulescu: vești proaste pentru familia șefului LPF

Alexandru Ioanid 10.09.2019, 14:40
Anunț oficial de la spitalul Elias despre Mario Iorgulescu: vești proaste pentru familia șefului LPF

Medicii de la spitalul Elias din București, în care este internat Mario Iorgulescu, au venit cu un anunț oficial despre starea acestuia de sănătate. Reprezentanții unității medicale au trimis un comunicat de presă în acest sens.

Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal – Gino Iorgulescu, se află internat la spitalul Elias din București. El a ajuns duminică la Unitatea de Primiri Urgențe în stare extrem de gravă în urma unui accident rutier.

Aflat la volanul unui bolid de lux Aston Martin, Mario Iorgulescu a provocat un accident rutier pe șoseaua Chitila, în urma căruia un tânăr a murit. Medicii au transmis, marți, un comunicat de presă în care vin cu detalii despre starea lui Mario Iorgulescu.

Potrivit reprezentanților spitalului Elias, veștile nu sunt dintre cele mai bune.

Ce spun medicii de la Elias despre starea lui Mario Iorgulescu

Ce se întâmplă cu Mario Iorgulescu, după accidentul rutier în care a murit un tânăr. Decizie luată de autorități
Mario Iorgulescu încă se află în stare critică după accident

Potrivit unui comunicat de presă, starea lui Mario Iorgulescu s-a agravat în ultimele 24 de ore. El a fost operat de urgență imediat după ce a fost internat, dar medicii rămân sceptici în privința șanselor lui de supraviețuire.

„Referitor la starea pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias, vă precizăm că aceasta a suferit o agravare în ultimele 12 ore, necesitând intensificarea măsurilor de suport a funcțiilor vitale”
Silvius Negoiță, purtător de cuvânt al spitalului Elias

Între timp, familia tânărului ucis în accidentul rutier provocat de Mario Iorgulescu acuză că s-ar încerca mușamalizarea cazului.

Ancheta e condusă de polițiștii bucureșteni, coordonați de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. După accident, a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Ca o primă măsură, lui Mario Iorgulescu i-a fost reținut permisul de conducere. 

Mario Iorgulescu este fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu. Se crede că în momentul în care a provocat accidentul se întorcea de la o petrecere unde e posibil să fi consumat băuturi alcoolice.

Urmăriți Impact.ro și pe