Declarație neașteptată a Simonei Halep: ”Nu ascult rock”. La nunta ei a cântat formația Holograf

Andrei Cezar 15.11.2021, 13:06
Declarație neașteptată a Simonei Halep: ”Nu ascult rock”. La nunta ei a cântat formația Holograf

Simona Halep a făcut recent o declarație neașteptată. După turneul de la Linz, de unde sportiva română s-a retras înaintea semifinalei cu Jaqueline Cristian, a oferit un interviu inedit în care a dezvăluit câteva detalii interesante despre viața sa personală. Printre altele, ea a mărturisit că singurul gen de muzică pe care nu îl preferă este rock-ul. Declarația surprinzătoare vine în contextul în care la nunta sa, printre cei care au întreținut atmosfera, s-a numărat și formația Holograf.

Simona Halep, declarație surprinzătoare:”Nu îmi place muzica rock”. La nunta ei a cântat trupa Holograf

Pentru Simona Halep, anul 2021 a fost unul extrem de dificil din punct de vedere sportiv. Măcinată de accidentări, fostul lider WTA nu a mai putut reveni la forma care a consacarat-o. Ea a încheiat sezonul odată cu retragerea din cadrul turneului de la Linz, înaintea semifinalei cu Jaqueline Cristian, din cauza unei accidentări la genunchi. Sporiva va reveni pe teren abia în 2022.

Într-un interviu inedit acordat în Austria fostei jucătoare de top Barbara Schett, Halep a oferit câteva detalii din vața sa personală. Ea a declarat că și-ar fi dorit trei copii, însă cel mai probabil se va opri la doi. În plus, sportiva română a dezvăluit și ce genuri muzicale preferă.

Sunt total nepricepută la cântat! Nu cânt nici măcar atunci când sunt singură, așa că nu îți imagina că o voi face acum. Dar ascult muzică, aproape toate genurile, în afară de rock”, a spus Simona Halep.

Barbara Schett a fost uimită de afirmația româncei: ”Pe bune? Mulți oameni ascultă Bon Jovi sau alte formații hard rock”.

Halep și-a explicat afirmația: ”Nu, e prea mult pentru mine! Îmi place însă muzica clasică, muzica de petrecere”.

Declarația Simonei Halep este cu atât mai surprinzătoare cu cât la nunta sa a cântat celebra trupă românească de rock, Holograf. Chiar dansul mirilor a avut loc pe o melodie cunoscută din repertoriul formației, ”Dragostea mea”.

La final de sezon, Simona Halep a făcut o retrospectivă a anului 2021. Ea postat un mesaj pe rețelele de socializare în care a povestit care au fost motivele unui început nefast de an.

”Am suferit o durere imensă în inimile noastre”

Ei bine… 2021, ai fost hmm, un an greu de descris. Sinceră să fiu, a fost un an incredibil de provocator. Chiar înainte de început, am suferit o durere imensă în inimile noastre, pentru că am pierdut-o pe una dintre rudele noastre foarte apropiate, pe sora tatălui meu, mătuşica mea.

Ea era o persoană puternică, specială şi va fi mereu în inimile noastre. A fost cel mai dificil moment pentru mine şi mi-a luat ceva timp să accept pierderea, dar până la urmă am înţeles că asta este viaţa şi că trebuie să trecem peste durere şi să rămânem puternici.

Am fost epuizată emoţional o perioadă lungă, iar apoi am început să sufăr mici accidentări până când a venit cea mare, accidentarea la gambă, de la Roma. Nu am ştiut cum să gestionez situaţia, pentru că nu m-am mai confruntat cu aşa ceva”, a scris Simona Halep pe contul său de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe