Drama din familia Simonei Halep. Sportiva și-a recunoscut durerea. ”A fost cel mai dur moment pentru mine”

Andrei Cezar 12.11.2021, 11:21
Drama din familia Simonei Halep. Sportiva și-a recunoscut durerea. ”A fost cel mai dur moment pentru mine”

Simona Halep (30 de ani, 22 WTA) vrea să dea uitării cât mai repede anul 2021, un an plin de accidentări, dar care i-a adus și multă suferință sufletească. Sportiva română a pierdut o persoana foarte dragă și i-a trebuit mult timp pentru a-și reveni. Simona a povestit drama prin care a trecut la începutul acestui an.

Drama din familia Simonei Halep. Sportiva a povestit totul

Deși a încercat, pe final de sezon, să revină la forma care a consacrat-o, constănțeanca nu a reușit acest lucru. După finala pierdută la Transylvania Open, Simona Halep nu a reușit să ducă la bun sfârșit ultimul turneu din acest an, cel de la Linz. Sportiva română s-a retras înaintea semifinalei cu Jaqueline Cristian.

Într-un mesaj lung postat pe rețelele de socializare, Halep a făcut o retrospectivă a anului 2021, cel pe care vrea să îl dea uitării cât mai repede.

Ei bine… 2021 a fost hmmmm, greu de descris. Sinceră să fiu, a fost un an care m-a provocat mult. Chiar de la început am simțit o mare durere în inimă, fiindcă ne-am pierdut pe cineva foarte apropiat, pe mătușa mea. Era o femeie puternică, o persoană specială, care mereu va fi în inimile noastre.

A  fost cel mai dur moment pentru mine și mi-a luat ceva să accept, dar am înțeles până la urmă că asta este viața și că trebuie să depășim orice durere și să fim puternici. Eram epuizată emoțional de o perioadă de timp și după aceea am început să sufăr din cauza unor mici accidentări, până când a venit cea mare, de la gleznă, în Roma.

”M-am întrebat dacă mă pot întoarce la nivelul la care eram”

Nu am știut cum să o abordez, fiindcă niciodată nu trăisem așa ceva. Dorința mea de a juca era imensă, dar nu am putut intra pe teren pentru câteva luni și a trebuit să ratez dragul meu Roland Garros și nu mi-am putut apăra titlul la Wimbledon. Am început să mă lupt cu încrederea și să mă întreb dacă mă pot întoarce la nivelul la care eram, dacă mai puteam să mă bizui că fizicul meu va rezista.

Derulând rapid până în acest moment și lucrul de care sunt cel mai mândră acum, după toate aceste provocări, este că sunt încrezătoare că voi juca bine în curând și, cu muncă multă, voi crea momente speciale pe teren. Acest an nu a început bine, dar l-am terminat într-un mod pozitiv și sunt entuziasmată pentru ce urmează.”, a scris Simona Halep pe Facebook.

Sportiva este optimistă în ceea ce privește anul care vine

Pe final, Simona Halep a ținut să le mulțumească antrenorilor și celorlalți colaboratori ai săi, despre care spune că au reușit să îi redea speranța și încrederea, dar și familiei care a susținut-o necondiționat. Ea încheie într-un mod optimist, cu speranță pentru anul 2022.

Îi mulțumesc lui Darren pentru că a fost lângă mine în momentele grele. Mulțumesc lui Daniel pentru că a fost mereu acolo. Îi mulțumesc noului meu antrenor, Adrian, pentru că a revenit lângă mine și mi-a readus lumina încrederii și zâmbetul pe teren.

Le mulțumesc fizioterapeuților mei, fiindcă au avut grijă de mine mereu. Vreau să mulțumesc familiei pentru că m-a susținut indiferent de ce s-a întâmplat. Le mulțumesc prietenilor apropiați. Îi mulțumesc soțului pentru că este în viața mea. 2022, abia aștept să ne întâlnim, dar acum vacanță!”, a încheiat Simona.

Urmăriți Impact.ro și pe