Andreea Bălan a încins internetul cu o poză în costum de baie iar reacțiile au curs cu sutele. Delia nu s-a putut abține ”Trădare”

Iancu Andreea, Camelia Moldoveanu 24.05.2021, 18:42
Andreea Bălan a încins internetul cu o poză în costum de baie iar reacțiile au curs cu sutele. Delia nu s-a putut abține ”Trădare”

Jumătatea blondă a trupei Andre a reușit să stârnească reacții din partea fanilor săi, după ce a postat o imagine pe rețelele de socializare. Andreea Bălan și-a dorit să își expună entuziasmul pe internet și a împărtășit o poză cu ea în costum de baie, în vacanță. Jurata emisiunii „Te cunosc de undeva” a decis să ia o pauză și a plecat într-o vacanță în Dubai, acolo unde se bucură de timp liber alături de iubitul său. Imaginea incendiară, în costum de baie, a stârnit intrigi din partea Deliei, artista lăsându-i colegei sale de breaslă un comentariu neașteptat.

Andreea Bălan a încins internetul cu o poză în costum de baie

Jurata de la Antena 1 se bucură de o perioadă liniștită în viața ei, iar acest lucru se remarcă în toate postările sale, în ciuda faptului că încă se află în proces de divorț cu George Burcea, fostul său soț. Relația cu Tiberiu Argint, nou partener de viață al vedetei, i-a redat zâmbetul artistei care a decis să sărbătorească un an de relație într-o destinație exotică. Andreea Bălan și iubitul său au mers în Dubai pentru a celebra evenimentul, iar vedeta nu s-a sfiit să împărtășească o poză în costum de baie cu fanii săi de pe internet.

Reacțiile nu au încetat să curgă după ce Andreea și-a dezvăluit trupul fără cusur în imaginea din vacanță, iar printre comentarii, unul i-a atras atenția inclusiv Deliei. Un fan al cântăreței a decis să o complimenteze pe Andreea Bălan, însă a stârnit și sentimente de „gelozie” din partea Deliei. Pentru că internautul obișnuia să îi comenteze postările și juratei iUmor, Delia a făcut o glumă și i-a scris acestuia în dreptul comentariului său: „Trădareeee”.

Andreea Bălan a stârnit reacții cu o poză din vacanță, în costum de baie
Comentariul internautului care a stârnit o reacție din partea Deliei
foto – Instagram

Ce spune Andreea Bălan despre George Burcea, în ciuda procesului de divorț

Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea a șocat showbiz-ul românesc, mai cu seamă că cei doi abia făcuseră nunta și se bucurau de apariția celor două fetițe în viața lor. Conflictul dintre cei doi soți a stârnit un scandal în adevăratul sens al cuvântului, însă lucrurile par să se fi liniștit în ultima perioadă. De când cei doi foști soți și-au găsit sprijinul în persoana noilor iubiți, Tiberiu Argint și Viviana Sposub, inclusiv procesul de divorț se desfășoară lin. Recent, Andreea Bălan a vorbit în cadrul unui podcast despre fostul ei soț, cu care are o relație decentă.

Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct. Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate. Trebuie să existe diplomație și discreție pentru că sunt doi copii la mijloc. Vor intra, mai târziu, pe YouTube și vor vedea. Ella cu greu a înțeles că tati nu mai locuiește cu noi. Ea tot speră și visează că, într-o zi, vom merge în Mauritius în vacanță, ultima în care am fost toți 4. Încet, va înțelege. Ea știe doar că tati nu mai locuiește cu noi, vine în weekend sau când poate. Atât, a mărturisit Andreea Bălan în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...