Un nou show debutează pe Pro Tv. Gazda vine de la Vocea României

Rădulescu Valentin 20.05.2020, 20:58

În curând debutează un show pe postul de televiziune Pro tv. Gazda noii producții vine chiar din culisele emisiunii ”Vocea Românei” și a mărturisit că va fi un show plin de distracție și amuzament. Emisiunea are la bază o aplicație celebră în toată lumea. Despre ce este vorba?

Un nou show debutează pe Pro Tv

Tik Tok este una dintre cele mai populare rețele din lume, aplicația are peste 500 de milioane de utilizatori și peste 1.6 miliarde de descărcări. Pro Tv a decis astfel să construiască o nouă emisiune despre cum poți face aceste videoclipuri pe Tik Tok, dar și să răspundă la mai multe întrebări, precum: Câți banii pot câștiga cei care fac Tik-Tokuri? Ce conținut se viralizează sau cine sunt cei mai urmăriți creatori din Români?

Emisiunea se numește How to Tik Tok și este disponibilă pe platforma Pro Tv de streaming în fiecare marți de la ora 11:00. Totodată este realizată în parteneriat cu Tik Tok România și conține mai multe știri, tendințe și tutoriale despre această platforma. Mai mult, gazda emisiunii este cântăreața Aquene (Alexandra Costache), unul dintre cei care fac parte din cadrul emisiunii „Vocea României”.

Un nou show debutează pe Pro Tv. Gazda vine de la Vocea României
Un nou show debutează pe Pro Tv. Gazda vine de la Vocea României

Reacția Alexandrei

Artista face muzică de la vârsta de șase ani și în prezent este studentă la Universitatea de Muzica, respectiv secția de Jazz. Aceasta a fost alesă pentru a prezenta noua producție a postului tv. De curând au apărut și primele mărturisiri ale ei despre noua emisiune, în care susține că este fermecată de Tik Tok.

„Sunt absolut fascinată și pasionată de TikTok. Aici poți face o infinitate de videouri și e un lucru extrem de bun că din ce în ce mai mulți oameni își deschid conturi. În primul rând, TikTok înseamnă relaxare, distracție, dar și dezvoltarea imaginației”, a spus Alexandra Costache, potrivit paginamedia.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe