Decizie de ultimă oră în cazul Cristinei Țopescu! Trupul neînsuflețit, depus miercuri la capela cimitirului Bellu. Când va avea loc incinerarea

Raluca Juncu 15.01.2020, 12:15
Decizie de ultimă oră în cazul Cristinei Țopescu! Trupul neînsuflețit, depus miercuri la capela cimitirului Bellu. Când va avea loc incinerarea

Ultimele precizări cu privire la incinerarea Cristinei Țopescu. Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu, a cărei deces a fost descoperit duminică seara, în data de 12 ianuarie, va fi depus astăzi la Capela Șerban Vodă, de la cimitirul Bellu din Capitală. Când va avea loc ceremonia de incinerare?

Ce se întâmplă cu trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu. Jurnalista va fi incinerată

Moartea Cristinei Țopescu a șocat o țară-ntreagă. Trupul neînsuflețit al prezentatoarei TV va fi depus astăzi, 15 ianuarie, la Capela Șerban Vodă din Cimitirul Bellu din Capitală, la ora 14:00. Având în vedere faptul că trupul femeii nu putea fi supus unei expertize medico-legală corespunzătoare, întrucât se afla într-o stare avansată de putrefacție atunci când a fost găsit în locuința din Otopeni. Medicii au stabilit astfel că este necesară o verificare toxicologică, după ce în stomacul jurnalistei au fost găsite urme de medicamente, potrviti unor surse citate de Mediafax.  Deocamdată dosarul morții Cristinei Țopescu este investigat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Detaliile privind ceremonia de incinerare au fost anunțate de TVR, care a programat astăzi un program televizat special, dedicat Cristinei Țopescu. Ediția Specială se va numi „In memoriam Cristina Ţopescu”, și va include un colaj de secvenţe ale emisiunilor realizate de Titus Munteanu, precum „Duelul Vedetelor” şi celebrele Revelioane ale anilor ‘90, la care cunoscuta jurnalistă a participat, în calitate de vedetă TVR, transmite aceiași sursă.
Cristina Țopescu a absolvit Facultatea de Limbi Străine din București și a colaborat de-a lungul timpului cu diverse televiziuni din România. A intrat pe micile ecrane în anul 1979, într-o emisiune pentru copii.

Timp de 12 ani, a prezentat principalul buletin de știri de la Prima TV, „Focus”.

Cristina Țopescu, la pupitrul buletinului de știri de la Prima TV
Cristina Țopescu, la pupitrul buletinului de știri de la Prima TV

În anul 2013, a devenit membră a PSD, moment în care a încetat colaborarea cu Prima TV. Fosta realizatoare de televiziune nu a fost căsătorită și nu a avut copii. Aceasta a fost discretă cu viața ei personală. Una dintre puținele sale relații cunoscute este cea cu Ștefan Bănică Jr., din anii 1990.

Urmăriți Impact.ro și pe