Decizia radicală luată de Silvia Chifiriuc. Petre Roman a aflat și el. ”Vreau altceva”

Iancu Andreea, Ana Ionescu 16.12.2021, 09:30

Fiecare final de an ne îndeamnă la introspecție și la decizii importante pentru viitor. Pentru că noul an trebuie să vină cu schimbări, Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, a decis să ia o hotărâre importantă. După 15 ani, cântăreața a decis că își dorește altceva. Partenera de viață a fostului premier a justificat această decizie spunând că „are nevoie se elimine anumite aspecte din viața ei”.

Care este decizia luată de Silvia Chifiriuc, la final de an

Schimbare ne aduce de multe ori evoluția, iar Silvia Chifiriuc este foarte hotărâtă să evolueze încă de la începutul noului an. Vedeta și-a surprins fanii cu o decizie neașteptată. După 15 ani în care condus aceeași mașină, soția lui Petre Roman susține că este timpul pentru o schimbare. Silvia Chifiriuc a luat această decizie după ce a analizat bine situația.

Chiar dacă nu a avut incidente majore la volanul autoturismului său, cântăreața a simțit că este nevoie să elimine anumite lucruri din viața ei și să „facă loc pentru altceva”. Silvia Chifiriuc este pregătită să întâmpine anul 2022 cu o energie nouă, având în plan să își schimbe mașina. Chiar dacă nu va obține un preț prea mare în urma vânzării vechiului automobil, soția lui Petre Roman este sigură de decizia sa.

Care este decizia luată de Silvia Chifiriuc la final de an
Mașina pe care soția lui Petre Roman o vinde

„Să facem loc pentru altceva”

Mașina pe care Silvia Chifiriuc a scos-o la vânzare este marca Lancia Ypsilon multi-jet, din anul 2005 și a fost cumpărată din Italia, pentru prețul de 15.000 de euro. Timp de 15 ani s-a bucurat de drumuri la volanul său, însă acum a decis să se despartă de ea. Pentru că este un autoturism destul de vechi, Silvia cere doar 3.000 de euro, ușor negociabil. Deși este o mașină bine întreținută, partenera lui Petre Roman este hotărâtă să îi spună adio.

Este o mașină pe care o am de 15 ani. Am cumpărat-o cu 15.000 de euro, din Italia, și m-am folosit de ea, iar acum am pus-o la punct și îmi doresc să o dau mai departe. Este o mașină foarte bună! E normal și se întâmplă să ne mai și desprindem de lucrurile dragi. M-am servit de ea cu plăcere, am nimerit-o extraordinar de bine, iar de când am cumpărat-o nu am avut nicio problemă cu ea, dar a venit momentul să o dăm mai departe și să facem loc pentru altceva, a declarat Silvia Chifiriuc pentru cancan.ro.

Cum a ajuns la decizia de a-și schimba mașina

Motivul principal pentru care vedeta a luat această decizie radicală este faptul că Silvia Chifiriuc a simțit nevoia să elimine anumite lucruri din viața sa pentru că nu îi mai sunt de folos. Cântăreața speră ca vechea sa mașină să își găsească un nou proprietar care să o aprecieze.

Pur și simplu, este un moment în care am nevoie să elimin anumite lucruri, aspecte din viața mea pe care le țin și nu le folosesc. E bine să le dau mai departe și poate cineva se folosește și are nevoie mai mult decât mine, a mai mărturisit soția lui Petre Roman.

Astfel, Silvia Chifiriuc speră să înceapă noul an cu o energie bună, dar și cu o mașină nou-nouță.

Urmăriți Impact.ro și pe