EXCLUSIV

Decizia radicală a lui Andrei Găluț la 6 ani de la Colectiv. Ce va face singurul supravieţuitor al trupei Goodbye to Gravity EXCLUSIV

Iancu Andreea 28.10.2021, 19:41

În noaptea de 30 octombrie 2015, incendiul din Club „Colectiv” avea să răpească 65 de suflete, alte peste 100 de persoane ajungând de urgență la spital, în stare gravă. Printre victimele acestei tragedii se numără și Andrei Găluț, solistul trupei „Goodbye To Gravity”, care susținea un concert în momentul în care s-a produs incendiul. La aproape șase ani de la tragedie, Andrei Găluț a luat o decizie radicală în ceea ce privește viitorul său, ca singur supraviețuitor din trupa în care era solist.

Andrei Găluț, la șase ani de la Colectiv

Se împlinesc șase ani de la tragedia Colectiv, care a cutremurat întreaga Românie. Zeci de victime a făcut incendiul de atunci, alte sute rămânând cu sechele pe viață. Printre aceștia se numără și Andrei Găluț, solistul trupei „Goodbye To Gravity”, care nu doar că a suferit fizic, după ce mâna sa a fost grav afectată, dar și-a pierdut și oamenii dragi. Iubita sa și colegii de scenă au pierit în urma acestui incendiu teribil. Singurul supraviețuitor al trupei a luat o decizie radicală, aflându-se în continuare într-o perioadă de recuperare după incident.

Apropiați ai artistul ne-au oferit mai multe detalii despre modul cum arată viața fostului solist „Goodbye To Gravity” după Colectiv. Deși are în continuare admiratori aici în țară, decizia luată de Andrei Găluț este de a nu mai reveni în România, spun sursele impact.ro. Cântărețul nu s-a întors deocamdată la meseria sa, fiind ocupat cu orele de fizioterapie. După ce a trecut prin 30 de operații, majoritatea dintre ele la mână, care a fost secționată în incendiu, Andrei încă nu și-a recuperat mobilitatea membrului său, ne-au dezvăluit apropiații artistului.

Andrei Găluț, la 6 ani de la Colectiv
Andrei Găluț, solistul trupei „Goodbye To Gravity”

Ce planuri de viitor are singurul supraviețuitor al trupei „Goodbye To Gravity”

Chiar dacă se va recupera, Andrei Găluț își dorește să nu mai audă de România. În schimb și-a pus în gând să rămână în Germania și să își găsească aici un loc de muncă. Totodată, pentru că a suferit enorm după pierderea femeii iubite, solistul nu a mai ținut legătura cu familia partenerei sale, care a decedat în urma tragediei Colectiv, pentru că îi face rău să își amintească.

Pentru că noaptea de 30 octombrie l-a marcat enorm, Andrei Găluț a avut nevoie de sprijin de specialitate. Astfel, artistul face săptămânal ședințe de terapie cu un psiholog, la care a apelat de ani de zile. Deși la început considera că este un blestem faptul că a rămas în viață, dorindu-și să fi murit și el în incendiu, acum Andrei Găluț nu mai gândește la fel. Solistul este furios pentru faptul că s-au scurs șase ani de la tragedie și cu toate acestea nimeni nu a plătit pentru moartea atâtor oameni și nici pentru chinul prin care el și o mulțime de alte victime au trecut.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...