Decizia luată de Oana Zăvoranu după ce a fost atacată în trafic. Vedeta a răbufnit

Andra Daoud 06.01.2022, 15:41
Decizia luată de Oana Zăvoranu după ce a fost atacată în trafic. Vedeta a răbufnit

Oana Zăvoranu a trecut prin clipe de groază la întoarcerea din concediu. Vedeta și soțul ei au fost amenințați cu cuțitul de un individ în trafic, după ce partenerul său s-a angajat într-o depășire. Actrița a depus plângere penală împotriva agresorului, iar acum a povestit ce s-a întâmplat când poliția a ajuns la fața locului.

Decizia luată de Oana Zăvăranu după ce a fost atacată în trafic

Vacanța de pe Valea Prahovei s-a încheiat cu un incident neplăcut pentru Oana Zăvoranu. Vedeta a fost amenințată cu cuțitul, în trafic, în timp ce se întorcea de la munte. Oana și soțul ei, Alex Ashraf, plecaseră din stațiunea unde au petrecut începutul de an, alături de mai mulți prieteni.

La ieșire din Azuga, partenerul vedetei s-a angajat în depășirea coloanei de mașini, iar un alt șofer i-a blocat calea, parcând mașina perpendicular pe stradă. Șoferul ar fi coborât apoi de la volan și i-ar fi amenințat pe Oana și pe soțul ei cu un cuțit, după spusele vedetei.

Zăvo a sunat imediat la poliție, speriată că lucrurile ar putea degenera și s-ar ajunge la ceva mai grav. Oamenii legii sosiți la fața locului au percheziționat mașina individului. Deși el a susținut că nu are cuțit, polițiștii au găsit două cuțite în mașina sa, potrivit spuselor Oanei Zăvoranu.

El a aruncat cuțitul în spate când a venit poliția și a zis că nu are nimic în mașină. A pretins că are un cuțit de jucărie! După ce i-au căutat în mașină, polițiștii au găsit două cuțite!

Deci, după ce că ne-a amenințat, a mai și făcut fals în declarații după. Omul e un descreierat! I-am făcut plângere și acum îl cercetează poliția. Am făcut-o că, poate așa, se potolește și văd și alții, și n-o să îndrăzneasă să facă așa ceva! a declarat Oana Zăvoranu pentru Wowbiz.ro.

Decizia luata de Oana Zavoranu dupa ce a fost atacata in trafic. Vedeta a rabufnit
Oana Zăvoranu și soțul ei, în vacanță la munte. 

„Era cu soția și cu doi copii”

Oana a mai povestit că individul era în mașină cu familia atunci când a avut loc incidentul. Acest lucru nu l-a oprit să amenințe cu cuțitul, după cum a declarat vedeta:

Tipul era în mașină cu nevasta și doi copii. Deci avea familia cu el și a scos cuțitul la noi! E plină lumea de nebuni! Familiștii de azi sunt descreierații de mâine!

În urma incidentului, poliția a deschis o anchetă și face cercetări. Oana Zăvoranu le-a povestit polițiștilor cu lux de amănunte cum s-a petrecut totul și speră ca șoferul care a amenințat-o să fie pedepsit, iar prin asta să primească o lecție și alții care sunt agresivi în trafic.

Sunt la poliţie. Îi fac plângere penală unui dement care a ieşit cu cuţitul la noi în trafic la ieşirea din Azuga. La un moment dat când a vrut Alex să intre într-o depăşire pe linie discontinuă să înaintăm în coloană, un psihopat a pus maşina perpendicular în faţa noastră, pe linia opusă şi a ieşit cu cuţitul la noi. a declarat Oana Zăvoranu, la scurt timp după incident.

 

Urmăriți Impact.ro și pe