EXCLUSIV

Decizia luată de Marina Almășan de Sărbători. Cui îi cedează locul de prezentator. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 12.12.2021, 21:25

Marina Almășan este extrem de activă, mai ales în această perioadă. Vedeta tv filmează de sărbători și, în același timp, își va lansa un CD de muzică pentru copii, ale cărui versuri îi aparțin, chiar în ediția specială de Crăciun, ce va fi prezentată însă, la inițiativa sa, de colaboratorul său, magicianul Teo.

Marina Almășan lansează un CD cu muzică pentru copii

Marina Almășan, una dintre cele mai vechi vedete din TVR, le pregătește noi surprize telespectatorilor săi. Dacă până acum îi obișnuise cu câte o lansare nouă de carte, din călătoriile sale prin diverse colțuri ale lumii, de data aceasta, prezentatoarea tv s-a orientat spre un alt domeniu. Mai precis, aceasta va lansa, de Crăciun, un CD pentru copii, al cărui producător și autor al versurilor este ea însăși.

Marina i-a avut ca și colaboratori pe Paul Surugiu, alias Fuego, dar și pe actorul Eugen Cristea.

Cd-ul a ieșit pe piață de Moș Nicolae. Este proiectul meu, eu fiind producătorul. Sunt și semnatara versurilor. Muzica ii aparține compozitorului Dani Constantin, interpreții sunt copiii din corul Sunetul Muzicii, coordonati de Cristina Manoliu. Am lucrat cu un super-orchestrator de la Chișinău, cu care lucrează multe dintre vedetele României, Sandu Gorgos.

Melodiile sunt inspirate din tematica proprie vârstei de 5-12 ani, copiii cântă minunat, la două din melodii au avut parte de colaborarea cu doi mari artiști: Paul Surugiu – Fuego și actorul Eugen Cristea. Lansarea CD-ului va avea loc în cadrul unui program special de Crăciun pentru copii, pe care-l pregătesc, pe TVR1, în calitate de producător, în seara de Ajun, a declarat prezentatoarea tv pentru impact.ro.

Cum a ajuns prezentator magicianul Teo

Vedeta TVR ne-a mai spus și care este motivul pentru care nu va prezenta ea ediția de Crăciun, ci magicianul Teo, colaboratorul său.

CD-ul l-am încredințat spre prezentare actorului Costin Teodorescu, asistentul meu de la Femei de 10, Bărbați de 10, cunoscut în lumea copiilor grație show-urilor sale de magie. Da! Am ca asistent… un magician, pe magicianul Teo! El va fi gazda show-ului pentru copii Moș Crăciun…de împrumut, în care copiii de la Sunetul Muzicii vor cânta, în premieră, piese de pe noul CD!

Ce s-a schimbat pentru Marina Almășan

Dată fiind situația provocată de pandemie, activitatea profesională a prezentatoarei s-a schimbat. Marina Almășan prezintă de ceva timp emisiunea „Femei de 10, Bărbaţi de 10”, difuzată în fiecare zi de sâmbătă, de la ora 15.00, la TVR 2. Ea lucrează foarte mult de acasă, și ajunge în platoul TVR doar în ziua filmărilor.

Suntem în telemuncă. Lucrăm de acasă, apoi o zi pe săptămână filmăm. Să zicem că e bine. Sunt o mie de restricții care ne încurcă însă să facem ceea ce vrem. Foarte mulți invitați se tem să vină, nu e o bucurie. Dar faptul că putem lucra de acasă ne dă liniște. Emisiunea trebuie să aibă două ore, noi cu repetițiile stăm șase, din care apoi se taie la montaj, ne-a mai spus aceasta.

Urmăriți Impact.ro și pe