EXCLUSIV

Decizia luată de Mădălin Voicu în privința iubitei cu 22 de ani mai tânără decât el. „Am ajuns la concluzia că o căsătorie poartă ghinion” EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 19.11.2021, 17:50
Decizia luată de Mădălin Voicu în privința iubitei cu 22 de ani mai tânără decât el. „Am ajuns la concluzia că o căsătorie poartă ghinion” EXCLUSIV

Căsătorit cu acte, de trei ori până acum, Mădălin Voicu se teme să facă din nou pasul la altar, deși are o relație cu Adriana, începută la scurt timp după divorțul de ultima sa soție.

Ce decizie a luat Mădălin Voicu în privința iubitei cu 22 de ani mai tânără decât el

În anul 2017, Mădălin Voicu divorța de pictorița Carmen Olteanu, iar la scurt timp și-a găsit fericirea în brațele altei femei, Adriana, mai tânără cu 22 de ani decât el, cu care locuiește împreună, în casa în care acesta a copilărit.. „Am revăzut-o în februarie 2017, era o atracţie nevorbită, dar simţită. Nu prea ştiu să fac curte, dar până la urmă am pupat-o. Nu a fost ceva pregătit, puteam să mă trezesc cu o geantă în cap. Trăim acum nişte stări de parcă am fi împreună de 25 de ani. E destin! Am avut trei neveste, dar o relaţie atât de caldă nu am mai avut!’”, povestea politicianul.

În ciuda faptului că relația este una solidă, iar artistul are deja trei căsătorii la activ, acesta nu intenționează să facă din nou pasul cel mare. Motivul? ”Nu ar mai trebui să fac asta. Căsătoria nu-mi poartă noroc deloc. De obicei, sunt un om care mă înscriu în rigorile ordinii și disciplinei, dar am zis că de data asta nu”, a declarat Mădălin Voicu pentru impact.ro. Cât despre faptul că ar locui într-un conac, așa cum s-a scris, artistul este de altă părere.  ”Locuim în casa unde m-am născut, unde am copilărit. E mult spus conac, e o casă construită la începutul secolului XX, cu amprenta acelor vremuri, nu-i vreun castel sau palat”, a completat acesta.

Ce decizie a luat Madalin Voicu în privinta iubitei cu 22 de ani mai tanara decat el
Ce decizie a luat Madalin Voicu în privinta iubitei cu 22 de ani mai tanara decat el

Se teme să mai facă un copil

Mădălin Voicu a fost căsătorit de trei ori și are șapte copii: doi băieți cu Carmen Olteanu, pe Ștefan și pe Ion, doi copii cu cea de-a doua soție, Adriana, pe Ioana și pe Tudor, pe Mădălin Voicu Jr, dintr-o relație anterioară, și încă doi băieți stabiliți în străinătate, proveniți tot din iubiri pasagere. ”Pentru mine, copiii sunt aer, soare, respiraţie, viaţă”, declara politicianul. Cu toate acestea, Mădălin Voicu, acum în vârstă de 69 de ani, se teme să mai facă un copil și cu actuala sa iubită. ”Aș mai face un copil, dar mi-e teamă că nu mai am cum să-l cresc, e vorba de timp aici”, ne-a mai spus acesta.

Extrem de activ, Mădălin Voicu mai spune că nu-i deloc ușor în această perioadă, mai ales că nu mai poate profesa ca până acum. Mai mut, potrivit propriilor mărturisiri, artistul inventează motive ca să iasă din casă și să-și facă de lucru. ”Nu am o evidență a lucrurilor, încerc să fac tot felul de chestii ca să ies din casă și să nu mă plicisesc. Nu am avut un plan elaborios. Sunt închise toate sălile, la noi la muzică clasică e mai complicat să faci spectacole online. Să vedem cum se va mai relaxa. Încerc să scriu, am scris o uvertură, în domeniul pe care-l stăpânesc. Ultimul concert, l-am avut anul ăsta prn februarie-martie. Stagiunea e închisă vara, se termină în iunie, începe în septembrie. E foarte greu pentru că sunt un om activ. Am ajuns să inventez tot felul de lucruri, îmi imaginez că am treabă să ies din casă. Ce mă mai joc cu copiii, asta e preocuparea ce mă ține activ emoțional”, a mai declarat acesta pentru impact.ro.

Mădălin Voicu se pregătește să devină socru mic, asta pentru că fiica sa, Ioana, intenționează să se căsătorească. ”Ioana, cu pași repezi se îndreaptă spre o căsătorie. E un băiat drăguț, era alegerea ei, nu aveam cum să mă bag oricum. Nu știu cu ce se ocupă, l-am văzut o dată, de două ori, dar presupun că alegerea e bună. Evenimentul va avea loc undeva la începutul anului viitor, la primăvară”, a adăugat artistul.

Urmăriți Impact.ro și pe