Decizia luată de Delia Matache după ce s-a spus că nu-și mai vorbește cu sora ei, Oana: „O demență absolută”

Ana-Maria Tudor 11.05.2023, 16:35
Decizia luată de Delia Matache după ce s-a spus că nu-și mai vorbește cu sora ei, Oana: „O demență absolută”

Delia Matache a dezvăluit într-o apariție la un post de radio că pregătește lansarea unei piese în colaborare cu sora sa, Oana Matache. Această colaborare dintre cele două artiste talentate surprinde fanii, care au așteptat cu nerăbdare momentul în care cele două surori își vor uni forțele în lumea muzicii. Prin această inițiativă inedită, Delia și Oana Matache își demonstrează legătura specială dar și talentul lor muzical.

Cele două surori vor colabora în plan profesional

Oana Matache si Delia

Delia a dezvăluit într-un interviu la un post de radio că se pregătește să lanseze o piesă în colaborare cu sora ei, ceea ce consideră o adevărată nebunie. Postările recente ale celor două artiste pe rețelele de socializare capătă acum un înțeles special pentru fanii lor. Delia a dezvăluit detalii incitante despre videoclipul piesei sale, făcând referire la un invitat special care va adăuga un farmec aparte întregului proiect.

„Se numește Gimmy. Am primit astăzi un export la el, încă nu e finalizat complet, dar este ceva… o demență absolută. Și piesa este. Apare și Antonia, dar nu cântă în această piesă, este doar special guest (invitat special). Eu cu ea o să lansez o piesă puțin mai târziu. Am filmat pentru o piesă în care eu sunt sirenă. E trap, rock, atitudine și foarte puțin vibe oriental”, a împărtășit Delia Matache pentru un post de radio, potrivit WOWbiz.

Sora artistei, a avut ocazia să exploreze lumea muzicii, dar a decis să-și dedice mai mult timp familiei, în special creșterii celor doi copii pe care îi are împreună cu Răzvan Miheț. În prezent, Oana Matache formează o relație cu Radu Siffredi.

Oana Matache a divorțat recent de soțul ei

Divorțul Oanei Matache de Răzvan Miheț a fost o surpriză pentru mulți, deoarece cei doi păreau a forma o familie perfectă. Totuși, cu câteva luni în urmă, sora Deliei și-a părăsit casa în care locuia alături de soț și s-a mutat cu copiii. Curând, paparazzi au surprins-o în compania unui bărbat misterios. Ulterior, Oana Matache a confirmat despărțirea de Răzvan Miheț și a dezvăluit relația sa cu Radu Siffredi, noul ei partener, care a făcut deja pasul să se mute în noua lor casă și care s-a integrat în viața copiilor. Despre relația cu Răzvan Miheț, Oana a subliniat în mai multe rânduri că se înțeleg excelent, în special deoarece au doi copii împreună.

Urmăriți Impact.ro și pe