Decizia de ultimă oră a Simonei Halep. Care e motivul retragerii

Rădulescu Valentin / 26.07.2020, 16:49
Decizia de ultimă oră a Simonei Halep. Care e motivul retragerii

Simona Halep a luat o decizie de ultimă oră prin care i-a enervat la culme pe italieni. Campioana noastră a decis să se retragă de la turneul Palermo Ladies Open, iar astfel, organizatorii au reacționat dur.

Simona Halep, decizie de ultimă oră!

Campioana noastră s-a retras de la turneul Palermo Ladies Open, prima competiția WTA de după pauza cauzată de pandemie. În urma deciziei, italienii sunt foarte dezamăgiți și frustrați, susținând că abia așteptau ca Simona Halep să fie printre sportivii care vor participa. De asemenea, directorul turneului, Oliviero Palma, a trimis un mesaj în urma deciziei pe care campioana noastră a luat-o de curând.

„Am rămas cu un gust amar după ce numărul 2 mondial, Simona Halep, a decis să se retragă de la Palermo Ladies Open. Ieri eram foarte optimiști, chiar am informat stafful Simonei Halep că sportivii nu sunt obligați să stea 14 zile în carantină după ce sosesc în Italia.

Cu toate acestea, în ciuda eforturilor noastre, stafful Simonei Halep ne-a anunțat că sportiva nu va mai participa la turneu. Suntem foarte dezamăgăți și frustrați”, a spus Oliviero Palma, potrivit digisport.ro.

Decizia de ultimă oră a Simonei Halep. Care e motivul retragerii
Sursă Foto: gds.ro

Care este motivul retragerii?

Deoarece autoritățile din Italia sunt foarte vigilente acum, după situația critică în care s-a aflat țara, aceștia au impus mai multe restricții pentru români, în urma evoluției pe care pandemia o are asupra țării. Așadar, persoanele din țara noastră care vor să intre în Italia, sunt obligate să intre în carantină timp de 14 zile, dar asta nu în cazul româncelor înscrise în turneul de la Palermo.

Totodată, organizatorii turneului au anunțat că cei înscriși pot participa fără griji la competiție, deoarece carantina este valabilă doar în rândul turiștilor, dar chiar și așa, Simona Halep (2 WTA), a decis să se retragă. Amintim că pe lângă turneul de la Palermo, Simona Halep și-a anunțat participarea și la competiția de la Praga.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI