Decizia ciudată luată de Serena Williams. Anunțul a venit în plin scandal de dopaj al Simonei Halep

Stan Filon 26.10.2022, 10:45
Decizia ciudată luată de Serena Williams. Anunțul a venit în plin scandal de dopaj al Simonei Halep

Serena Williams a revenit în atenția publicului cu o declarație destul de ciudată, care i-a încântat însă pe fanii săi. Totul a avut loc la scurt timp după ce Simona Halep a fost suspendată pentru că a fost testată pozitiv la o substanță interzisă. Americanca a susținut recent o conferință de presă în care a vorbit despre cariera sa, la o lună după ce și-a anunțat retragerea. Răspunsul la o întrebare adresată de un jurnalist a lăsat însă audiența cu gura căscată!

Decizia ciudată luată de Serena Williams

Serena Williams nu mai are nevoie de nicio prezentare. Mulți spun că este cea mai bună jucătoare de tenis a tuturor timpurilor. Din păcate, ajunsă la 40 de ani, sportiva și-a anunțat în urmă cu o lună retragerea din tenis. Cu toate acestea, fostul număr 1 mondial se pare că își pregătește revenirea în sportul unde a făcut istorie! Marea sportivă a făcut anunţul recent, în cadrul unui interviu.

Serena Williams s-a retras luna trecută, la 40 de ani, în urma înfrângerii suferite la US Open, în turul 3, cu Ajla Tomljanovic (5-7, 7-6, 6-1). Cu toate acestea, se pare că nu va sta departe de teren prea mult timp.

Decizia ciudata luata de Serena Williams. Anuntul a venit in plin scandal de dopaj al Simonei Halep
Decizia ciudata luata de Serena Williams. Anuntul a venit in plin scandal de dopaj al Simonei Halep

Răspunsul care i-a bucurat pe fanii Serenei Williams

 „Nu, nu m-am retras”, a spus marea sportivă în cadrul unui interviu, citat de The Sun. Următoarea întrebare a fost dacă fanii o vor revedea pe terenul de tenis, iar răspunsul a fost unul care i-a bucurat pe fanii sportivei. „Sunt şanse foarte mari să se întâmple asta!”, a transmis Serena.

Așadar, la scurt timp după ce s-a aflat că Simona Halep a fost suspendată din tenis, după ce a fost testată pozitiv la o substanță interzisă, Serena Williams s-ar putea întoarce în tenis. A câștigat 23 de titluri de Grand Slam – cele mai multe din era Open și doar cu unul mai puțin decât recordul all-time deținut de Margaret Court. Și-a trecut în cont 73 de titluri la simplu, 23 la dublu, patru medalii de aur olimpice, 7 titluri la Australian Open, 7 la Wimbledon, 6 la US Open și 3 la Roland Garros. În total, ea a adunat 367 de victorii la turnee majore, iar în întreaga sa carieră a câștigat nu mai puțin de 94 de milioane de dolari. Este cea mai mare sumă de bani câștigată de vreo jucătoare de tenis. Williams a fost în opt perioade liderul WTA, în intervalul 2002-2017, adunând un total de 319 săptămâni, 186 dintre ele fiind consecutive.

Serena Williams şi-a încheiat cariera cu un bilanţ de 858 de meciuri câştigate şi 156 pierdute, iar în ceea ce priveşte titlurile din circuitul WTA, lider în clasamentul all-time este Martina Navratilova, cu 167, urmată de Chris Evert – 157, Steffi Graf – 107, Margaret Court – 92 şi pe cinci este Serena Wiliams, cu 73.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...