Decizia care i-a schimbat destinul tinerei gravide care a murit în Suceava. Ce a făcut chiar înainte de nuntă

Ioana Bucur 21.08.2022, 14:23

Avea 24 de ani, urma să devină mamă și se pregătea să îmbrace rochia de mireasă. Fericirea s-a transformat într-o durere fără margini. O singură decizie a schimbat destinul unei tinere gravide care a murit în Suceava, cu doar câteva ore înainte de nuntă. Ce a făcut înainte de deznodământul tragic. Partenerul ei, mesaj sfâșietor după ce și-a pierdut familia.

O singură decizie i-a schimbat destinul

Alexandra avea 24 de ani, era însărcinată în opt luni și număra zilele până la nuntă. Pe 27 iulie, tânăra din Gura Humorului a fost internată în spital, fiind confirmată cu Covid-19.

Ea avea probleme cardiace mai vechi, suferise chiar o operație pe inimă când avea doar 20 de ani, așa că a fost ținută sub supraveghere atentă de medici.  Pe 2 august, s-a externat la cerere, pentru a se putea ocupa de ultimele detalii ale nunții sale. O decizie ce avea să își schimbe destinul și să o coste viața.

Vineri, Alexandra a început să se simtă din ce în ce mai rău. Soțul ei a apelat la ajutorul specialiștilor. În momentul în care a fost preluată de medici, aceștia au descoperit că viitoarea mamă intrase în stop-respirator.

S-a decis începerea imediată a manevrelor de resuscitare, tânăra fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Suceava.

„Pacienta a fost adusă în stop cardio-respirator în curs de resuscitare”, a declarat medicul urgentist Dan Teodorovici, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Suceava, potrivit Obiectiv de Suceava.

Decizia care i-a schimbat destinul tinerei gravide care a murit în Suceava. Ce a făcut chiar înainte de nuntă

 „Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace scumpa mea soție”

Reprezentantul unității medicale a dezvăluit că pacienta a fost dusă direct în sala de operație – unde s-au continuat manevrele de resuscitare – pentru o operație de cezariană.

Acolo, în ciuda eforturilor disperate ale medicilor, care au încercat să salveze măcar viața bebelușului, atât copilul cât și Alexandra s-au stins din viață, cu doar câteva ore înainte de nuntă. Autopsia este programată pentru ziua de luni.

În momentul în care a aflat că și-a pierdut soția și copilul nenăscut, partenerul Alexandrei ar fi făcut un atac de panică și și-a pierdut cunoștința, necesitând intervenția cadrelor medicale din UPU.

Alexandra și partenerul său s-au căsătorit civil în 2021. Sâmbătă, ce doi ar fi trebuit să aibă nunta și cununia religioasă, să își celebreze dragostea și viitorul alături de familie și prieteni.

Distrus de durere, soțul Alexandrei a postat un mesaj emoționant pe o platformă de social media: „Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace scumpa mea soție”.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...