Decăderea FCSB: cine are zilele numărate în echipa lui Becali după eliminarea din Europa League

Alexandru Ioanid 30.08.2019, 11:56
Decăderea FCSB: cine are zilele numărate în echipa lui Becali după eliminarea din Europa League

FCSB traversează o perioadă de-a dreptul dezastruoasă. Joi seara, a fost eliminată din Europa League după ce a fost învinsă de portughezii de la Vitoria Guimaraes, în deplasare, scor 1 la 0.

FCSB a ratat și ultima șansă de a-și mai spăla rușinea din ultima perioadă. Jucătorii lui Bogdan Argeș Vintilă n-au reușit să înscrie nici măcar un gol în partida cu Vitoria Guimaraes. Au fost învinși cu 1 la 0, după o remiză albă în tur și, astfel, au părăsit Europa League.

Deși Gigi Becali susținea că roș-albaștrii nu vor primi niciun gol în Portugalia, pentru că Vitoria e o echipă slabă, lucrurile n-au stat așa. FCSB nu a arătat nimic pe teren și au fost jucători care au recunosct că dacă echipa ar fi înscris un gol, care ar fi trimis-o în grupele Europa League, n-ar fi meritat să fie acolo.

La FCSB se va tăia în carne vie, sugerează Gigi Becali. Patronul vrea să vândă mai mulți jucători, dar s-a decis și în cazul antrenorului Bogdan Argeș Vintilă.

Ce se întâmplă la FCSB după eliminarea din Europa League

FCSB, in cautarea unui antrenor

FCSB se află pe ultimul loc în clasamentul din Liga 1. Lotul va fi remaniat, a spus patronul Gigi Becali, potrivit Pro X.

„Nu mai aducem nimic, voiam să aduc un fundaş, dar nu mai aduc. O să plece însă jucătorii care trebuie să plece. De exemplu Ovidiu Marc, Lukasz Gikiewicz, Claudiu Belu… chiar şi Salomao poate să plece. Să vedem, că avem prea mulţi jucători. Ce să fac cu ei, trebuie să scap de ei. Şi Moutinho ăsta la fel”
Gigi Becali, patron FCSB

Gigi Becali a hotărât și soarta antrenorului Bogdan Argeș Vintilă, care a prins doar două meciuri pe bancă de la venirea sa, ambele încheiate cu victoria adversarilor. Becali susține, însă, că nu-l va da afară.

„Vintilă nu are el vină săracul, a venit de 3 zile. Eu sunt vinovat. Vina şi pentru conducerea pe care am ţinut-o la club, pentru tot ce a fost, pentru pregătire şi tot. A fost lipsă de profesionalism, da, aşa a fost. Altfel nu se explică. Ce să mai schimb acum? Ce, a murit vreun om? E un meci de fotbal prin care noi am ieşit din Europa. Am jucat opt meciuri şi am luat 1 milion de euro. Ce, e puţin lucru? E fotbal, nu sunt nici în Liga a II-a, nici în a IV-a, nu sunt nici în insovenţă şi nici în faliment”
Gigi Becali, patron FCSB

Pentru FCSB urmează meciuri extrem de grele în campionat, cu adversare puternice. Duminică, pe 1 septembrie, joacă împotriva Viitorul. Urmează apoi Craiova și CFR Cluj.

FCSB are doar 4 puncte după șapte etape în Liga 1 și e pe ultimul loc.

Urmăriți Impact.ro și pe